2777
2789

الان دورم ازت میگی دلتنگتم

😔 

خیلی اعصابم خورد شد یعنی من رفتارم اینجور بوده و خودم ندونستم. 

میخام ی زن شاداب باشم از این ب بعد شماها چکار میکنین ک ب چشم همسرتون شاداب هستین

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

هر وقت دردی چیزی داری دم ب دقیقه ب شوهرت نگو پیشش سعی کن سرحال باشی مردا ک درد ما رو درک نمیکنن سریع خسته میشن

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بخند کن شیطونی کن فکر کن بچه ایی خودتو لوس کن براش یه خانم پر انرژی باش

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

هیچی.بپر سربه سرش بزار قلقلک بازی کن باهاش هروخ دیوانه شد بگو دفعه اخرت بود بمن گفتی هردیقه یه جات دردمیگیرههههه.براپایان کارم یه گاز گنده رو لپ ترجیحا.بعدم ریلکس با ناز بزار برو 

والااا

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘
فداتشم...عین منی...حالا کجاهات درد میگیره مگه؟

زابمان ک کردم اصلا از خودم مراقبت نکردم الان میگن مال اونه که زاعو بودیو نرفتی تو پتو تا دو هفته پاهام داغ میشن و سنگینی میکنن سرم گیج میره بعضی وقا شکمم و پشتم 21 ساله هم هستم دکتر هم ک میرم هیچ تاثیری نداره

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

منم این عیدو همش غر زدم حالا که میره سرکار دلتنگ میشم ولی غرورمو حفظ کردم اعتراف نمیکنم😅😅😅

هروروز یه‌جارو پیشنهاد میداد که بریم من جز دو مورد جای دیگه‌ای نرفتم الان میگم کاش باهاش بیشتر میرفتم بیرون😞😞

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
زابمان ک کردم اصلا از خودم مراقبت نکردم الان میگن مال اونه که زاعو بودیو نرفتی تو پتو تا دو هفته پاه ...

الهی😕 طب سنتی خواستی برو.

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم