2777
2789
عنوان

شرف الشمس جریانش واقعیه؟

519 بازدید | 29 پست

اعتقاد دارین بهش؟ به من کلی سفارش کرده بودن امروز آدابش رو انجام بدم،ولی نشد.نمیدونم اصلا واقعیت داره یا نهایی هست آثارش رو دیده باشه؟

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا نهایی هست اشتباه شد.اصلاح شده سوال::

اصلا واقعیت داره یا نه؟؟ کسی هست آثارش رو دیده باشه؟

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

بله من من من

میشه بگی؟

نوزدهم فروردین روز شرف الشمس

هر ساله نوزدهم فروردین روز شرف شمس نامیده می شود که در آن بازار حک دعای شرف شمس بر روی نگین انگشتر که منسوب به امیرالمومنین علیه السلام است، داغ می شود.

در حالی که بهتر است بدانیم حداقل تا هفت قرن، از روایت منسوب به امیرالمومنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی شیعه، هیچ مطلبی وجود ندارد! و اولین کتابی که این حدیث را آورده، کتاب مصباح مرحوم کفعمی است که آن هم این روایت را بدون ذکر سند نقل کرده است!

مراجع عظام شیعه، حرز شرف الشمس را بی اعتبار دانسته و تنها برخی عمل به آن را با حسن نظر و از باب رجاء و امید ثواب، بی اشکال دانسته اند.

حتی با فرض اثبات چنین حدیثی در منابع روایی شیعه، محققین علم نجوم معتقدند شرف الشمس زمانیست که شمس در نوزده درجه برج حمل قرار گیرد و منظور روز نوزدهم فروردین نیست!

همچنین با فرض یاد شده، در ترسیم و نوشتن شرف الشمس های موجود در بازار اختلاف شدیدی وجود دارد. برای تاثیر حکاکی مورد نظر، آداب خاصی باید رعایت شود که انجام آن برای همه مشتریان در یک نصف روز ممکن نیست!

به جای استفاده از انگشتری غیر معتبری مثل شرف شمس، می توان از انگشتر های عقیق سرخ یمانی، فیروزه، حدید صینی و ... استفاده کرد که هم فضیلت بیشتری دارند و  هم خواص آنها با احادیث معتبر نقل شده است.

پرهیز از امور خرافی، توکل بر خداوند متعال و توجه به هدایت‌ و ارشادات حضرات معصوم(ع) از جمله مسائلی هستند که ما را از توسل به مسائل غیر واقعی بی‌نیاز می‌کنند .

🌱

🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇

http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797

چه جوریاس؟

ویگن روی سنگ عقیق زرد یا کاغذ یا پارچه زردرنگ اسم خدا که مشخص کردن رو باید بنویسی