هفته 18 بارداریمه..خون میبینم ..از اول بارداری شیاف و استراحت مطلق..هفته 14 هم سرکلاژ شدم..امشب در کمال ناباوری دوباره خون دیدم ..میگفتم سرکلاژ میکنم خیالم راحت میشه ولی انگار این بارداری برای من بعد از امتحان دو سال نازایی یه امتحان دیگه از طرف خداست ..استرسم رو کنترل میکنم چون دلم خوشه درد یا انقباضی ندارم
اما دلم میخاد زود فردا بشه تا برم دکتر
خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
Bebin golam BA khoda harf bezan begoo khoda joon khodet dadi khodetam baram hefzesh kon ,begoo to balatarin ghodrati o base hamin azat mikham khodet fereshtamo hefz koni,badam vaghti be khoda sepordi bayad aroom shi
مرسی عزیزم منم از ته دل برات از خدا میخام یه نی نی سالم بهت بده و دوران بارداری بی خطری رو بعد این همه انتظار تجربه کنی..چون واقعا بارداری بعد یه مدت طولانی خیلی استرسش بیشتره
خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم