2777
2789
عنوان

چجور امشبو سر کنم

2273 بازدید | 47 پست

هفته 18 بارداریمه..خون میبینم ..از اول بارداری شیاف و استراحت مطلق..هفته 14 هم سرکلاژ شدم..امشب در کمال ناباوری دوباره خون دیدم ‌..میگفتم سرکلاژ میکنم خیالم راحت میشه ولی انگار این بارداری برای من بعد از امتحان دو سال نازایی یه امتحان دیگه از طرف خداست ..استرسم رو کنترل میکنم چون دلم خوشه درد یا انقباضی ندارم

اما دلم میخاد زود فردا بشه تا برم دکتر 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم مشکل شمارو دارم تقریبا. ...خدا کمک کنه  ایشالا زودی مامان شی

فقط به خیر بگذره تمام این بی خوابی ها و استرس ها رو به جون میخرم تا سالم بیاد

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
من هم سه دوره لکه بینی داشتم .تا هفته ۱۸ . داروهای طب اسلامی رو همراه با شیاف مصرف کردم

میشه بگی داروهای طب اسلامی چی هستن؟

سرکلاژ همونه که دهانه رحم رو میندن تا بچه سقط نشه ؟؟،؟

چون منم اواخر سه ماه سرکلاژ کردم ..... خودمم آی یو آی کردم. ......

کلا استراحت بودم و یه لکه میدیدم کلی استرس داشتم. .... خداانشالا به سلامتی بچتو توی بغلت بزاره الهی آمین 

برات ازته دلم دعامیکنم ایشالله کوچولوت روصحیح وسالم بغل کنی.منم سه ساله درگیربچه دارنشدنم. اللهم صل ...

مرسی عزیزم منم از ته دل برات از خدا میخام یه نی نی سالم بهت بده و دوران بارداری بی خطری رو بعد این همه انتظار تجربه کنی..چون واقعا بارداری بعد یه مدت طولانی خیلی استرسش بیشتره 

خیلی تکون نخور شیاف چی میزنی ایرانی یاخارجی

شیاف هام خارجی هستن سیکلوژت

مرسی عزیزم منم از ته دل برات از خدا میخام یه نی نی سالم بهت بده و دوران بارداری بی خطری رو بعد این ه ...

اره درسته میفهممت چون اون بچروباهزار زحمت خداداده ونگرانی همش.ممنون ازدعای قشنگت.راضیم به رضای خودش شکرخدا