خونم پیش خونه مادرشوهرمه که دو۴تاجاریام باهام یه جازندگی میکنن یعنی خونه هاشون جداست فقط خوردوخوراک باهمن غیرخودم بعدحالااینهادعوت که میکنن فقط شوهرمومیگن امروزخواهرشوهرام بودن زنگ زدن فقط شوهرم ودعوت کردن منم نزاشتم شوهرم بره حالاجاریم بالب خندون یه کاسه خورش برنج اورده گزاشته جلوشوهرم ک چرابراشام نیومدی بعدم به دخترم میگه بیابابچه هاشام بخورحالاماشاممون وهم خورده بودیم 😑😲😒😒
❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین بشوهرم گفتم نزاشتمش بره حالااین یه ظرف غذااورده گزاشته جلوشوهرم بخور
شوهرت نگفت شام خورده؟!!!
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
مردا اکثرا هویجن نمیتونن حرف بزنن البته بجز پدرشوهر من... خودت با شوهرت صحبت کن یادش بده که بگه اگرم باز نگفت خودت بگو دیگه موردی نداره زن باید مثل شیر بالاسر زندگیش باشه.