2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب . من به این مساله دقت نکرده بودم دختر من 21 ماهشه و تازه داره دندونای آسیاش در میان تازگیا خیلی پوست صورتش خشک شده و البته خیلی آب میخوره . یعنی ربط داره؟
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
ببخشی دختر شما راحت میخوابه منظورم اینه که تو خواب یهویی جیغ نمیزنه؟ دختر من انگار این دندونای جدید خیلی اذیتش میکنه یهویی تو خواب جیغ میزنه و دوباره میخوابه
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
دختر من خیلی دیر دندون درآورد اولین دندونش 14 ماهگی بود اما وقتی در اومو چنتا چنتا با هم دراومد الن 12 تا داره
تو سریه پیش دندوناش اینجوری بود یهو دردش می گرفت و جیغ می زد یکم پا می شد دوباره می خوابید اما این سری هنوز دردش شروع نشده، اما میشه به مرور زمان، دکترش بهم می گه که اگه خیلی دیدی داره اذیت میشه بچه تو خواب و دردش زیاد شد بهش استامینوفن بده من تو سریه پیش فقط یه شب بود که خیلی بهونه می گرفت و نمی تونست بخوابه که بهش دادم
بله ویدا جان اسم دختر منم حلماست.
بمیرم الهی براشون من که هر دفغه که میخواد دندون در بیاره داغون میشم دردشون به جون من . خدا برات نگه داره دختر گلت رو شب بخیر عزیزم.