2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار تو من هستی.منم دختر ۵ ساله مو فرفری دارم.همشم قربون صدقه خودشو موهاش میرم.قبل حموم یکی دو ساعتی با رو غن زیتون چرب کن بعد بشور خیلی نرم میشه.من جایی رفتنی اسپری گره مو فیروز میزنم خیلی خوب میشه راحتم شونه میشه

انگار تو من هستی.منم دختر ۵ ساله مو فرفری دارم.همشم قربون صدقه خودشو موهاش میرم.قبل حموم یکی دو ساعت ...

اره منم الان یه ماهیه که اسپری گره باز کن فیروز میزنم شونه کردن راحت شده

ولی میگم نکنه ضرر داشته باشه

برای از بین بردن وزیشون

سلام

١-آبِ موهاشو خيلي نگيريد و تا موهاشون تقريباً خيسه شونه كنيد بعد از حموم٢-سرم موي Bio’l و كرم موي پنتن مخصوص موهاي فر

درمان موهای خشک و وز

✨1/4فنجان روغن بادام

✨1عدد تخم‌مرغ کامل

این دو ماده را با یکدیگر مخلوط تا ماسک موی روان و یکدستی ایجاد شود و بعد آن را به مدت 40 دقیقه به روی موها بگذارید.

روغن زيتون و نارگيل🥥:

✨ براي اين‌كه موهاي شما خيلي چرب به‌نظر نرسد و وز موهايتان كم شود مقدار كمي از يكي از اين روغن‌ها را در كف دستتان بريزيد سپس ميان موهایتان بماليد

دلایل خشک و وز شدن موها و موخوره زدن موها 👱🏻‍♀️

⚜️استفاده زیاد از وسایل حرارتی

⚜️رنگ کردن مداوم موها

⚜️تغذیه نادرست

⚜️شستشوی مو با آب داغ

⚜️بستن محکم با کش

ببینید اصلا موهاشو سشوار نکنین اگه سرما میخوره و بچه س با یه پارچه نخی خیسیشو بگیرین و در همون حین مرطوبی کرم مو یا موس یا روغن زیتونو نارگیل یا بادوم تلخ

یکی از همینا برای مرتب بودن فرهاش و گره نخوردنشون و جلوگیری از وز شدن

و هر چند هفته یک بار از حموم ک اومد دو سانت از پایینشو قیچی کن خعلی موثره

خدا حفظش کنه😘

اره منم الان یه ماهیه که اسپری گره باز کن فیروز میزنم شونه کردن راحت شده ولی میگم نکنه ضرر داشته با ...

خیلی استفاده نکن بلاخره این چیزا طبیعی که نیستن.منم فقط جایی رفتنی یا کسی اومدنی استفاده میکنم