2777
2789

در مورد ماسک سفیده،به نظرم اگه خوب بزنید تا کف کنه هم اثرش بیشتره هم راحتتر شسته میشه من چن بار امتحان کردم

اگه معمولی باشه تا شسته شه پوست ادم کنده میشه همهش هم شره می کنه ولی اگه کف کرده باشه راحت می مونه رو صورت راحتم شیته میشه البتع من با کمی شکر مخلوط کردم تو دستور ماسکش این بود

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد

با اجازه استارتر منم تجربمو بگم 🌹

قرص یا کپسول کلاژن هم بتونید بگیرید بخورید تو دراز مدت خیلی تاثیر میزاره و از پیری پوست جلوگیری میکنه خانمای زیر ۳۰سال یه روز درمیون یکی  بخورن بالای ۴۰روزی یکی،بهترینش ایمیدین هست ک الان خیلی گرون کمیاب شده بعدش کلاژن اکتیو ک اونم عملکرد خوبی داره ،سبوس برنج هم واسه رشد مو و سلامت مو عالیه هر شب یه ق مرباخوری توی یه لیوان شیر ،ضدافتابم ک از اوجب واجباته هرروز حتی روزای ابری و روزایی ک خونه هستید فراموش نشه،رازیانه هم ک کلا گیاه زیبایی خانم هاست روزی یه لیوان دم کنید بخورید اندام های زنونه رو زیبا میکنه و روی پوست هم تاثیر داره البته تو دوران پری نخورید،دیگه جونم بگع واستون ک عرق کاسنی هم صبح های ناشتا نصف لیوان با نصف لیوان اب قاطی کنید بخورید کبد رو خنک میکنه و پاکسازی....بازم یادم بیاد میگم

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی خوب بود مرسی برای چاقی راهکار نداری

خواهش میکنم عزیزم مرسی از خودت 🌹

پودر گین اپ تو دارخونه ها هست خیلی جوابدهی داره دستورشم روزی سه پیمانه توی شیر یا اب ،از نظر ݝذایی ترکیب گوشت چرخی،سیب زمینی پخته ،ماکارونی،برنج ،خیلی عالی جواب میده اینا رو باهم مخلوط کنی و روزی ۶وعده بخوری البته درکنار ورزش حتما وزن اضاف میکنی،خوردن فرنی نشاسته  قبل از خواب ،موثره

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...