2777
2789

اول اینکه همیشه مسواک رو ب حالت چرخشی بزنید یه دایره فرض کنید دندنتونو و دوره اون دایره با مسواک بچرخید هیچ چرمی نمی گیره دندنتون اینو یه متخصص خیلی خوب دندون پزشکی بهم یاد داد 

دوم اینکه هرروز از ماسک سفیده ی تخم مرغ استفاده کنید واقعا میگم بی نطیره منافذ پوستو می بنده جای لک از بین میبره و چربی پوستو میگیره 

سوم اینکه کرم چارم کالر یه کرم پودر خیلی خوبه ساخت ایتالیا قیمت حدود ۲۰۰ تومن میرزه بخری برای یک سال کافیه واقعا عالیه نمیماسه رو پوست و کلا ماندگاریشم خیلی خوبه 

چهارم برای ابرو و مو قطره ی بلفارول فوق العادس البته تاثیر خیلی  داره فقط یه ایراد داره بوش خیلی مطبوع نیست اما قابل تحمله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدوارم خدا حاجت دلت رو بده برات صلوات فرستادم موفق باشی💐

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
سفیده تخم مرغ هرروز زیاد نیست پوستو روشن میکنه 

نه مثل مهتاب نمیکنه ک🤣 پوست ما هرروز در معرض الودگیه پس باید یه ماسک طبیعی هرروز استفاده بشه شما برای اطمینان یک روز در میان استفاده کن

نه مثل مهتاب نمیکنه ک🤣 پوست ما هرروز در معرض الودگیه پس باید یه ماسک طبیعی هرروز استفاده بشه شما بر ...

من ماسکهای خیار سیب زمینی میگن برا شفافی پوست خوبه با سفیده تخم مرغ از امروز استفاده میکنم 

سفیده ی تخم مرغ باید هم بزنیم کف کنه یا همینجوری بزنیم روصورت?بعدم براب ش چکارمیکنی?

خیلیا میگن کف اما من همینطوری میزنم بزار چند ساعت بمونه بعد با شامپو بچه بشور این شامپو پوستو لطیف میکنه اینم خیلی عالیه