2777
2789
عنوان

سلام نماز خونای واقعی لطفأ

409 بازدید | 26 پست

سلام مجدد

من مدتی که کاهل در نماز شدم

حتی بعضی روزا هم شده نخوندم

و یا به عبارتی ترک کردم

قبلن مدتی عهد کرده بودم نمازمو سر وقت بخونم که نزدیک یه ماه هم خوندم 

اما مدتیه سرد شدم.سردرگمم 

میخام با علاقه بخونم نه اینکه باری روی دوشم باشه 

و بعد خوندنش بگم اخیش تموم شد

اگر منبعی سخنرانی مد نظر دارین که بدرد بخور هست بگین تا استفاده کنم

کاری هم ازتون ساخته نیس دعا کنین که عاقبت به خیر بشم ممنون🌹

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  

سخنرانی آقای پناهیان با موضوع چگونه یک نماز خوب بخوانیم رو گوش بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پناهیانو گوش دادم عالی بود و اینکه تحت هییییچ شرایطی نذاری قضاشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

منم مثل تو نماز خون واقعی نیستم😐

قبلنا نماز میخوندم وقتی پریود میشدم دیگه نمیخوندم بعدشم دیگه یکی دو ماه نمیخوندم

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
میخام از تجربیات دیگران هم استفاده کنم😊

میدونم عزیزم. شما گفتی سخنرانی معرفی کنن. بخاطر همین گفتم که تو سایت هم میشه مطلب خوند

موفق باشی عزیزم😊😊

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
منم مثل تو نماز خون واقعی نیستم😐 قبلنا نماز میخوندم وقتی پریود میشدم دیگه نمیخوندم بعدشم دیگه یکی ...

همینش بده یه مدت نمی خونی عادت میشه

سختمونه برگردیم بهش

میدونم عزیزم. شما گفتی سخنرانی معرفی کنن. بخاطر همین گفتم که تو سایت هم میشه مطلب خوند موفق باشی عز ...

اتفاقا بعد حرف شما یه سرچی هم تو گوگل زدم

کلی مطلب جالب از عوامل ترک نماز و سستی و....

اومد که اسکرین گرفتم

ممنون از یاداوریتون

من پناهیانو گوش دادم عالی بود و اینکه تحت هییییچ شرایطی نذاری قضاشه

وقتی از یه ساعتی میگذره پیش خودم میگم دیگه ارزش خواندن ندارع

فک کنم اشتباه از خودمه که اول وقت خوندن رو الویت قرار دادم

وقتی از یه ساعتی میگذره پیش خودم میگم دیگه ارزش خواندن ندارع فک کنم اشتباه از خودمه که اول وقت خوند ...

مثلا بدترین چیزیکه ازش میترسیو برا خودت شرط قرار بده که نمازت قضا شد بترسی که رخ بده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

اولا خدا کنه که عشق به این عمل الهی دروجودت بسیار شود همینکه تاپیک زدی ودلت میخواد انجام بدی خودش جای امیده من فقط اینو بهت میگم یه نماز با خضوع وخشوع کمتر از ربع ساعته خدا وکیلی با تلفن زمانی با کسی که اصلا ازاون خوشت نمیاد ومجبوری باهاش صحبت میکنی نزدیک به یکساعت حرف میزنی اگه کسی با یه چایی تلخ ازت پذیرایی میکنه چقدر تشکر وادعای شرمندگی میکنی اونوقت خداااااااااااکه این همه نعمت بهت داده .........برای خواندن چند رکعت نماز .......خودت قضاوت کن 

ولی یه جمله بهت میگم توخوبی قلبت پاکه خدا رودوست داری نماز  رو دوست داری واز نخواندن نماز دلت ا ز خو دت شکسته انشالله یه روزی توی این سایت تایپ کنی که دیگه نمیتونم نماز رو ترک کنم امرو ز سر سفره افطار دعات میکنم  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
مثلا بدترین چیزیکه ازش میترسیو برا خودت شرط قرار بده که نمازت قضا شد بترسی که رخ بده

به این موضوع اعتقاد دارم وقتی نمی خونم اتفاقات خوبی تو زندگیم نمی افته

اما میخام از ترس نباشه از علاقه باشه