2777
2789

دوستای گلم لطفا هرکی هر ایده ای داره واسه خوشمزه شدن بگه، چیکار میکنید زرشک پلوتون خوشمزه میشه 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
سرچ کن😁😁😁😁

سرچ کردم ولی بنظرم خانوما هرکدوم یه ایده دارن برا خوشمزه کردن غذاشون ،از نظردوستان هم استفاده کنیم بد نیست 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ رو با کره وروغن سرخ کن بعدش پیاز وهویج وفلفل دلمه رو با هم تفت بده ونمک وفلفل سیاه وزردچوبه وکمی زعفران اگه داشتی ونوک قاشق دارچین ورب رو رو سرخ کن واب حوش بربز وقتی سست جوشید مرغارو بچین تو قابلمه وسینه هارو زیر ورون هارو رو چون سینه دیر تر میپزه بعد سست رو بریز روش من اینجوری میپزم خیلی خوشمزه میشه همه میپسندن میتونی دارچین رو حذف کنی

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
مرغ رو با کره وروغن سرخ کن بعدش پیاز وهویج وفلفل دلمه رو با هم تفت بده ونمک وفلفل سیاه وزردچوبه وکمی ...

ممنون عزیزم ،شما تا حالا پوست پرتغال خشک شده استفاده کردین تو زرشک پلو 

من زرشک پلو رو فقط با رون درست میکنم اول سرخش میکنم توی روغنش یه مقدار کوچیک زعفرون میریزم تا خوشرنگ بشه بعد که سرخ شد میچینم تو قابلمه روی هر لایه پیاز فلفل دلمه ای و رب سرخ شده که گوجه ام باهاش سرخ شده باشه میریزم آبم خیلی نمیریزم رو حرارت ملایم میزارم بپزه

این نیز میگذرد 
نمیدونم منظورت این بود یا اون یکی زرشک پلو😊

فرقی نمیکنه فقط میخوام خوشمزه باشه از طرزپختن خودم خسته شدم انگار تکراریه 

من زرشک پلو رو فقط با رون درست میکنم اول سرخش میکنم توی روغنش یه مقدار کوچیک زعفرون میریزم تا خوشرنگ ...

رب نمیزنی

من زرشک پلو رو فقط با رون درست میکنم اول سرخش میکنم توی روغنش یه مقدار کوچیک زعفرون میریزم تا خوشرنگ ...

آهان الان دیدم فک کردم رب نمیزنی 

ممنون عزیزم ،شما تا حالا پوست پرتغال خشک شده استفاده کردین تو زرشک پلو 

نه راستش ولی تو شیرین پلو میزنم عطرش فوق العادس خیلی خوبهمرباشم خیلی خوشمزس

نه راستش ولی تو شیرین پلو میزنم عطرش فوق العادس خیلی خوبهمرباشم خیلی خوشمزس

شیرین پلو چجوریه ...؟

مادر شوهرم اینجوری میپزه  خیلی خوشمزه میشه البته گوجه نمیذاره فقط فلفل وپیاز ودو سه حبه سیر

مادر شوهرم اینجوری میپزه  خیلی خوشمزه میشه البته گوجه نمیذاره فقط فلفل وپیاز ودو سه حبه سیر

واقعا ،بد جور گشنمه پاشم درست کنم