2777
2789
فكر كردم نرخ دستت نيست😂😂 پامرانين و مالتيز خيلي گرونن

خیلی دوست دارم بیارم ولی میترسم نتونم بهش برسم و دلم رو بزنه آخه وسواس دارم کمی😅

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
فكر كردم نرخ دستت نيست😂😂 پامرانين و مالتيز خيلي گرونن

من واقعا نرخ دستم نیس ولی سگ های قشنگی دیدم ۷۰۰یا۸۰۰ احتمالا با اونا که شما می گید فرق داره ولی اونام خوبن

مشکلم اینه که نمی خوام هزینه زیادی بکنم چون ممکنه نتونم نگهدارم و مجبور شم به کسی واگذار کنم

تو دیوار دیدم

چن تا کانال تو تل گرام هم دیدم

و چن تا مورد پیدا کردم منظورم اینه که این طور هم نیس که اصلا نباشه همچین‌چیزی ولی اونا که دیدم یا شرایطش مناسب نبود یا قبلا واگذار شده بود

گفتم اینجا هم مطرح کنم شاید اتفاقی کیس مناسبی پیدا شه نه ضرری داشت نه هزینه ای!

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا نرخ دستم نیس ولی سگ های قشنگی دیدم ۷۰۰یا۸۰۰ احتمالا با اونا که شما می گید فرق داره ولی اونا ...

دم در ما یه سگ هست انقدر خوشگله و تمیزه 

خیلی خوشگله 

محو زیباییش میشی😁

ولی خیلی بزرگه وپشمالو 

وگرنه ارومه

چشمانم را 

عزیزم سگ نخرید، سگها برای خرید و فروش نیستن. اگه میخوای سگ بیاری از پناهگاه ها بیار و به یک سگ بیچاره پناه بده. اگه کرج هستی توی هشتگرد یه پناهگاه هست به اسم وفا که هم سگ نژاد دار داره و هم کوچیک. تو نت سرچ کن پیداش میکنی...

ضمنا حتما فکرت رو کامل بکن که میتونی نگه داری یا نه. چون اون حیوون به شما عادت میکنه و وابسته میشه بعد که بخوای بدیش به کس دیگه ضربه روحی میخوره.

عزیزم سگ نخرید، سگها برای خرید و فروش نیستن. اگه میخوای سگ بیاری از پناهگاه ها بیار و به یک سگ بیچار ...

سپاس بابت راهنماییتون

قبل از گرفتن سگ به هزینه هاشم فکر کنید ببینید از پسشون بر میاین من الان یه گربه پرشین گرفتم چند روزه پیش بیمار شده بود تو ۱ هفته ۲ بار بردمش دکتر با قرص و داروهاش نزدیک ۵۰۰ خرج شد بماند غذاشو ویتامین و.....

قبل از گرفتن سگ به هزینه هاشم فکر کنید ببینید از پسشون بر میاین من الان یه گربه پرشین گرفتم چند روزه ...

از راهنمایی شما هم‌ممنونم

بله باید همه جوانب رو بسنجیم