2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم

402 بازدید | 10 پست

سلام خانما. من میخوام اسم دخترمو از بین القاب حضرت فاطمه یا معصومه انتخاب کنم. لطفا بگین کدوم بهتره و اگه اسم جدیدی که از القاب خانم فاطمه یا معصومه باشه میدونید لطفا پیشنهاد بدین

تعداد رای : 16
نظرسنجی
ریحانه
8
50%
حنانه
4
25%
کوثر
2
12%
محدثه
2
12%
* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محدثه از بین اینا بهتره البته تو سلیقه ی من نیستن ولی چون گزینه هاتون محدودن به نظرم محدثه 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

به به میبینمت کیف میکنم دوست قدیمی😍 و ذوووووق از مامان شدنت... 

حسنا و طهورا هم قشنگه و از بین اسمایی ک خودت گفتی ریحانه😍 

خدا برات حفظش کنه.

به نی نی کوچولو بگو برای منم دعا کنه. 😊

به به میبینمت کیف میکنم دوست قدیمی😍 و ذوووووق از مامان شدنت...  حسنا و طهورا هم قشنگه و از بی ...

ممنونم باران جان. هر روز برات دعا میکنم دوست خوبم. حسنا رو شک دارم که از القاب خانم فاطمه باشه با نورا. مطمئن نیستم. اگه مطمئن باشم حتما به گزینه ها اضافه میکنم. طهورا هم قشنگه  

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*
ممنونم باران جان. هر روز برات دعا میکنم دوست خوبم. حسنا رو شک دارم که از القاب خانم فاطمه باشه با نو ...

چه خوشبختی ازین بهتر که یکی از راه دووووور دعات میکنه😍

حسنا اسم قرآنیه گلم. اما طهورا لقب خانوم حضرت زهراس.