2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 52 پست
 بله تهرانم 

لیلاجانم من پزشکم ،

بیمار مثل همسر شما زیاد دیدم دوران تحصیلم پس توصیه میکنم بهت اگر میتونی بری بیمارستان روزبه و شرح حال همسرتو بهشون ارایه کنی اونا خودشون میدونن چه جور درمان همسرتو شروع کنن😊🌺

با این وضع تو هیچ جا از دست شوهرت در امان نیستی

والا اگه میتونی خونه مامانت اینا رو هم عوض کنید تا دسترسی بهت نداشته باشه و مزاحمت ایجاد نکنه

افرادی مثل شما نمیتونند راحت این بیمار رو کنترل کنند

احتمالا باید بره تیمارستان تحت درمان قرار بگیره

بازم برو مشاور و مشورت بگیر

هر چیزکه در جستن آنی، آنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق رو به شما میدن ،امروز طلاق نگیری فردا میگیری .زندگی با آدمی که  مریضه و دروغ گفته اول زندگی و نگفته بیماری روان داره اصلا امکان پذیر نیست تا آخر با شک و تردید و زدو‌خورد

لیلاجانم من پزشکم ، بیمار مثل همسر شما زیاد دیدم دوران تحصیلم پس توصیه میکنم بهت اگر میتونی بری بیم ...

اگه برم اونجا خوب میشه یا باید همیشه دارو بخوره چون خودش میگفت چند ساله دارو میخورده و الان میگه خوب شدم نمیخوره و کلا دیوونه شده میترسم مث الان داروهاشو قطع کنه و خوب نشه 

اگه برم اونجا خوب میشه یا باید همیشه دارو بخوره چون خودش میگفت چند ساله دارو میخورده و الان میگه خوب ...

لیلاجان ،

بستگی به تشخیص بیماریشون داره عزیزم 😊من کاملا میفهمم و میدونم همسرت الان چه ها میگه و در ضمن داروهاشم مصرف نمیکنه به خیال اینکه خوب شده ،کاملا میفهمم حال و اوضاعشو

ولی برای اینکه تشخیص دقیق بیماریش چیه نیاز داریم به ویزیت روانپزشک و تشخیصش 

اگر رفتی بیمارستان روزبه و دوست داشتی میتونی به من بگی دکترا چی گفتن 

لیلا جان تو الان میخوای باهاش ادامه بدی یا نه؟ دوسش داری؟

دوسش دارم قبل این که اینجوری بشه برای هم میمردیم ولی دیگه ازش میترسم شبایی که خونه خودم بودم از ترس میلرزیدم تا میام تصمیم میگیرم که جداشم به شب نرسیده دلم طاقت نمیاره ولی باهاش زندگی هم نمیشه کرد مخصوصا که میگه تو از من دوست پسرت حامله ای و دیگه اصلا باهام حرف نمیزنه والان از قبل عید تا حالا یه ار دیدمش همه میگن جداشو 

به نظرم واقعا اول برو مشاور 

تا راهنماییت کنه چطور منطقی تصمیم بگیری

یه وقت خدایی نکرده کاری نکنی که پشیمون بشی

چه طلاق چه ادامه زندگی

بالاخره ما بیرون گود نشستیم

تویی که وسط آتیشی

هر چیزکه در جستن آنی، آنی

سلام بیماری شوهرت اختلال توهم وتوطئه نام داره شاید شوک لازم داشته باشه توبیمارستان روزبه وتااخرعمرش حتی پیریش باید دارو مصرف کنه ونکنه بدتر میشه مادرپیردوستم همین مدله وبه همه شک داره وداروش رورها کرده بدترشده وداره نابودمیشه اگرهم توان بیمارداری نداری حتماحتما جداشو وبذارمادرش ببرتش درمانش کنه وتابچه نداری سریعا خودتو نجات بده وخداروشکرکن که الان فهمیدی من ازتجربه ام صادقانه گفتم دیگه خوددانیدخداکمک میکنه یه ازدواج خوب میکنی نگران نباش مگه دنیاتموم شده درضمن بچه ات همسر بیماربه چه دردش میخوره شوهرت تااخرعمرش باید حتما حتما قرص بخوره برو دکترش کاملا برات توضیح میده من همسرم بیماری روانیش این مدلی نیست ومنو بایه بچه بدبخت وروانی  کرده ودرشرف طلاقم نمیدونم چه فکری کردی میخوای باهاش ادامه بدی !!! موفق باشی