2777
2789

من الان ۲۰ سالمه سنم کم بود ازدواج کردم قبل از شوهرم به مدت ۱ ماه با در حد یه نشون و یه صیغه محرمیت نامزد بودم بعد به یه ماه نرسیده دچار مشکل شدیم و گفتم نه چند ماه بعدش شوهر اومد خواستگاری و عقد کردیم  توی عقد خیلی مشکل داشتیم ۲ سال نامزدیم طول کشید و خانواده شوهرم اذیتم میکردن و عروسی نمیگرفتن  خانوادم همه گفتن جدا شو که این به دردت نمیخوره من گوش نکردم بالاخره بعد ۲ سال بخاطر ابروشون عروسی گرفتن هرچند که تو هیچی نذاشتن نظر بدم حتی لباس عروسم و خریدام بماند من الان یه سال ازدواج کردم بعد از یک سال فهمیدم شوهرم داروی اعصاب  میخورده و الان قطع کرده دیوونه شده شب بلند شدم دیدم چاقو دستشه بهش گفتم چرا بیرونی گفت فک کردم دزده ولی ۲ روز بعد گفت میخوان مارو بکشن روز مادر رفتیم خونه مادرش و فرداش با مادرشوهرم رفتیم دکتر ولی نذاشت با ما باهاش داخل مطب بریم شب همون شب سالگرد ازدواجمون شد و ما خونه مادرشوهرم بودیم به امید اینکه امشب میریم خونه و جشن میگیریم اومد جلو اونا منو کتک زد که تو امار منو میدی دوست پسرت منو بکشه منم اومدم پیش خانوادم تمام وسایلم اوردم چون خانوادم گفتن جداشو حالا از روزی که اومدم اینجا شوهرمم دیگه خونه نرفته نه پیش خانواده خودش همه رو گذاشته رو رد تماس بهم پیام میده که گوشی منو مامورا شنود میکنن به من پیام میده که مثلا با مامورا صحبت کنه پیام میده میگه من پسر رهبرم یه بار میگه من پسر تاجر ترکیه ای هستم

الان همش احساس میکنم دیگه نمیتونم زندگی کنم همش فک میکنم اگه جداشم تموم ارزو هام تو دلم میمونه ارزوی بچه دار شدن زندگی خوب از طرفی هم نمیشه باهاش زندگی کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وایی

مطمعنی بجزداروی اعصاب چیزدیگه ای مصرف نمیکنه؟

بنده خدا انشاالله هرچه زودترحالش خوب شه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃