اگر نظر شخصی «من» رو بخواید ، من معتقدم گذشته ی ادما تا وقتیکه اثری ، نفعی ، ضرری، روی حال و اینده ی طرفشون نداشته باشه ، به کسی مربوط نیست و تو این موارد اگر کسی در مورد گذشته تون پرسید یا یا شما رو قضاوت کرد باید سریع به یه خدافظی گرم مهمونش کنید!
مثلا اینکه شوهر، زن/ دوس پسر، دوس دختر شما تو گذشته ی دور عاشق یکی بوده ( میگم دور چون گذشته ی نزدیک ممکنه تاثیرش هنوز باشه ) یا عاشق چند نفر بوده ، به خودش مربوطه! یعنی تو حال شما تاثیری نداره که حالا بخواید بازجوییش کنید !
اما اینکه طرف تو گذشته یه ازدواجی داشته و الان بچه داره، و حالا با شما تو ارتباطه! چیزیه که من فکر میکنم به شما مربوطه ، چرا؟ چون اینده ی شما و اون بچه بهم گره خورده!
یا به نظر من اینکه طرف پدر ومادرش چیکاره بودن به شما دخلی نداره!
اما اینکه پدر یا مادر طرف یه بیماری «ارثی» داشتن چیزیه که خوبه بدونید و راجع بهش بپرسید چون ممکنه ارثش تو بدن پارتنر شما هم باشه و تو اینده ی شما تاثیر بزاره، یا اینکه اگه طرفتون تو گذشته یه بیماری سخت داشته که حتی یک درصد احتمالا برگشتش هست ،یا اینکه اعتیاد داشته و یک درصد احتمال میده که ممکنه یه روزی برگرده، چیزیه که باید گفته بشه چون اینده ی شما رو درگیر میکنه!
یا من فکر میکنم اینکه طرف تو گذشته رابطه ی جنسی داشته یا نه رو باید از کَلَتون بیرون کنید! چون کاملا یه چیز شخصیه ! ولی اینکه رابطه های جنسی عجیب غریب داشته و ممکنه یک درصد هنوز به رابطه های فانتزی علاقه داشته باشه( فارغ از خوب و بدش) یا اصلا از لحاظ جنسی سرد باشه، چیزیه که باید راجع بهش صحبت بشه!
خلاصش اینکه ادم «درست» رو برای خودتون انتخاب کنید، ادم درست یعنی ادمی که بتونید «بدون ترس » باهاش حرف بزنید! یعنی ادمی که اگر مثلا از شما میپرسه که ایا قبل از من با کسی بودی، شما بتونید راست بگید و نخواید چیزی رو قایم کنید! یعنی ادمی که کله اش رو از تو اون قسمت از گذشته تون که بهش ارتباطی نداره بیاره بیرون و فکر نکنه همه چیز رو باید بدونه و نظر بده! ادمی که شخصیت شمارو با گذشتتون نسنجه و قضاوت نکنه، ادمی که با دلیل و بی دلیل گذشته تون رو که خودتون دلتون خواسته باهاش شریک بشید رو مثل یه پتک در نیاره وبکوبونه تو سرتون! پس ازتون میخوام خودتون رو با جمله هایی مثل : «چون دوسم داره و براش مهمم رفته تا هفت جد و ابادم و کشیده بیرون» گول نزنید! دو سال دیگه، که روحتون مریض شد میبینید که این دوست داشتن نبود! یادتون باشه که مهمترین نشونه ی دوس داشتن ارامشه! اگر ارامش ندارید پس ...