2777
2789
عنوان

میخوام iuiانجام بدم.....

97 بازدید | 6 پست

سلام دوستان میخوام iui انجام بدم اما هیچی راجع بهش نمیدونم؛دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن؛سه ماه پیش لاپراسکوپی کردم اما باردار نشدم😑هر کاری میکنم نمیشه؛4سال دارو خوردم ؛گفتم اول iui انجام بدم اگر نشدivf و.....بلاخره یه راهی هست که من مامان بشم😍خودم به خودم دلداری میدم😅

سلام عزیزم به سلامتی ...خیلیم حالا دیر نشده حتما حتما هم مامان میشی نگران نباش ...تو آی یو آی تا جایی که میدونم لقاح داخل رحمی انجام میدن یعنی مثل آی وی اف نیست که اسپرمو تخمکو خارج از رحم تلقیح بدن بعد وارد رحم کنن لقاحو در خود رحم انجام میدن فقط اسپرمو وارد میکنن فکر میکنم اینطوره

سلام عزیزم به سلامتی ...خیلیم حالا دیر نشده حتما حتما هم مامان میشی نگران نباش ...تو آی یو آی تا جای ...

واسه آزمایش اسپرم که کلی التماس کردم به شوهزم که بیا بریم؛حالا واسه این موضوع هنوز باهاش صحبت نکردم؛بیاد ببینم راضی میشه؛خدا کنه راضی بشه😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شنیدم توی آی یو آی ک البته بیشتر برا افرادی هست ک آقا مشکل داره و اسپرم مشکل داره،میان اسپرمای خوب و جدا میکنن بعد ب رحم انتقال میدن مث نزدیکیه در واقع ک فقط اسپرمای خوب رو ب رحم منتقل میکنن 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

منم فردا شوهرم قراره بره تست اسپرم از الان عزا گرفته ک من نمیتونم بدم میاد ،هر چی خدا بخواد همونه ،بیا خودمونو اواره ی دکترا نکنیم 😐البته من خودمم مشکل دارم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم فردا شوهرم قراره بره تست اسپرم از الان عزا گرفته ک من نمیتونم بدم میاد ،هر چی خدا بخواد همونه ،ب ...

شوهر من لجباز تا خودش نخواد هیچ کس نمیتونه مجبورش کنه؛من کلی التماس گفت نه دید ناراحتم وبهش گیر نمیدم گفت بریم آزمایش بدیم این اولین وآخرین بار؛که خداروشکر همه چیش نرمال بود