2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 88 پست
چی بگیم آخه شوهره بیشعور منم نگاه میکرد حرف زدیم گفت دیگه نگاه نمیکنم ولی نمیدونم راست میگه یا&nb ...

واقعا با دیدن این فیلم ها چی گیرشون میاد فکر نمی کنند که دچار تضاد وسردی جنسی میشن ودیگر از رابطه جنسی با همسرشون دیگر اون لذت را نمی برند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بچه ها این انقدرم موضوع گنده ای نیس  فیلم دیده دیگه که تحریک شه انقد مردا مشکل روحی دارن ...

چرا این حرفو میزنی توقه مرد از زن بالا میره دیگه زن.نمیتونه خودشو با پ و ر ن استار ها مقایسه کنه اونا هزار تا ترفند دارن هزار تا عدا چرا عیب نداره خیلیم بده زندگی بی ثبات میشه اعتماد به نفس زن پایین میاد و این بنظرم یک مشکل روانیه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
جدی!!!!!!!!!!!!!!!!

بله جدی میگم 

نمیشه با زور و کتک همسرتو ازرده کنی واسه دو تا فیلم

خانمش میتونه این موردو با محبت بهش عنوان کنه و حلش کنه

اگه هم نه راه داره>>>>> روانشناس

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
من خودمم با شوهرمم میبینم اینکارا رو نکنید

منم همینو میگم انقده گندش میکنن خانما

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد