2777
2789
عنوان

خانومای قمی توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 38 پست
عزیزم اونجا رفت بعد چندوقت باردار شد ..ینی پیش بیوس نرم

دقیق نمیدونم گلم اوضاعش خیلی وخیم بود ی لوله داشت فقط اونم صدرصد سالم نبود اصلا امیدی نداشتن ولی خداروشکر نتیجه گرفت 

راستش بیوس رو فقط اسمشو شنیدم کارشو نمیدونم ولی این علوی رو چون چنتا از نتیجه هاشو دیدم خیلی راضیم

زهرا ابراهیمی اصلا نمیپسندم پولکی و بداخلاقه  یکی رو عمل کرده بود بخیه های زیری ش رو یادش رفته ...

پولکی که آره همشون پولکی ان. ولی بد اخلاق نیس.خیلی آروم و مهربونه.من اصلا حس میکنم مامانمه

خدایاااااا مرسییییییییی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی از دوستام پیش بزدانی رفت حالش بدتر شد یزدانی رو ب هیچ وجه نرو بهدش میگف میرم پیش ابراهیمی الا ...

مرسی عزیزممم میخام حداقل تا 4..الی5ماه دیگه اگه خدابخاد بشم

همه دور و بریام حامله شدن نمیخام اونا بچه بغل و من باحسرت نگاشون کنم و حرف مردم ناامیدم کنه

مرسی عزیزممم میخام حداقل تا 4..الی5ماه دیگه اگه خدابخاد بشم همه دور و بریام حامله شدن نمیخام اونا ب ...

حسرت نخور..با اعتماد به نفس بگو من فعلا نمیخوام..منم اول خواهر شوهرم باردار شد دنیام خراب شده بود آخه باهم عروسی کرده بودیم..الان دخترش داره یه سالش میشه ولی من هنوز ندارم..فقط دعا کن ‌حسرت هیچ کاری نمیکنه

خدایاااااا مرسییییییییی😍
مرسی عزیزممم میخام حداقل تا 4..الی5ماه دیگه اگه خدابخاد بشم همه دور و بریام حامله شدن نمیخام اونا ب ...

عزیزم به حکمت خدا شک نکن انقدم ناامید نباش ان شالله هرچی صلاحتونه همون بشه

من اینو پیگیری میکنم خبرشو بهت میدم

سلام گلم خوبی من پرسیدم گفت پیش یزدانی و ابراهیمی میرفتم نتیجه نگرفتم رفتم پیش ارجمند که مَرده فک کنم تو دور شهره

من بازم نظرم رو علویه اگه خواستی بری پیشش از118ادرسشو بگیر دکتر مرضیه علوی 

یه دختره سن بالاست که همش بین تهران و خارج و قم میچرخه مطبشم سمت باجکه 

امیدوارم هرچی خیره همون بشه