2777
2789

سلام ،این خواهر شوهرم جدا شده و با پدر مادرش زندگی می‌کنه ،پسرم دوسال ونیمشه هر بار میریم خونه شون موقع رفتن یادش میده میگه گریه کن بگو من نمیام هر جور هم رفتار میکنم لجبازی می‌کنه و می‌خنده و بیشتر یادش میده مدام میگه انقد مارو دوست داره بزاریش اینجا اصلا بهونه نمیگیره ،خودش دوتا بچه داره ک هر چی اصرار می‌کنه نمیان پیشش الان من میخام کمک کنید بگید چه رفتاری کنم ک نقطه ضعف نشون ندم پسرم هم راضی کنم ببرم ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلا خودشو داره پر میکنه با این کار ...قبل رفتن به خونه مادرشوهرت ..بچتو میکشی کنار و براش توضیح میدی و ابدا اسم عمشم نمیاری فقط توضیح میدی که مثلا بچه کوچولو ها هرجا پدرو مادر باشن اوناهم باید باشن که ازشون مراقبت کنن و کنارشون باشن و اینااا ...اسم گریه هم نیار

موقعی که میرین توراه براپسرت خوردنی بخر بذار به هوای اونم که شده باهات برگرده میدونم بدعادت میشه ولی میتونی کم کم از سرش بندازی

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
شاید دلش تنگه که اینحوری میکنه تا جای که برات امکان داره مراعاتش کن

نه داره اذیت می‌کنه متوجه میشم خیلی مراعات میکنم هر چی میگم بگو عمه جون فردا باز میایم باز اصرار می‌کنه میخاد بچه رو وابسته خودش کنه 😔

نه داره اذیت می‌کنه متوجه میشم خیلی مراعات میکنم هر چی میگم بگو عمه جون فردا باز میایم باز اصرار می‌ ...

بچه های خودش کجان

پدر و مادرش چیزی نمیگن؟

چند سالشه

میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری جوونا بخصوص آریا میترا منم یه دونه صلوات بفرستین به تن سالم و دل خوش بره سرخونه زندگیش