2777
2789

ی روش برا کم شدن ریزش مو. سرت رو نشسته بشور و نشسته موهاتو شونه بزن

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو آیروکس خیلی خوبه من خودم استفاده کردم هم موهات چرب نمیشن هم ریزش نداره هم نرم میکنه

خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن

داروخونه ماسک مو بگیر🤔🤔🤔

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

عزیزم شوهر منم این مشکلو داره و بجز شامپو تخم مرغی داروگر هیچی بهش نمیسازه

شنیدم یه شامپو هم هست اسمش اگر اشتباه نکنم فولیکول میگن خوبه ولی من امتحان نکردم که مطمئن باشم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ممنون شامپویی سراغ نداری

من شامپوی شیمیایی استفاده نمیکنم. صابون زیتون سنتی میزنم.

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..
چه ماسکی جواب میده

من واسه موخوره هام زدم خیلی خوب بود نرمم کرد واسه ریزش نمیدونم بری داروخونه بگی خودش راهنماییت میکنه 

منnellyمیزدم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خوبه چرب نمیکنه؟؟

نه چرب نمیکنه. میتونی بعدشم روغن زیتون بزنی ب موهات عالی میشن

ممنون قیمتشم میگی

پونزده تومن بود قبل عید

خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن