2777
2789

بچه ها مشکلاتم تمامی نداره...هفت ساله عروسشونم...دست از سرمن برنمی دارن...تا منو نکشن یا زندگیمو خراب نکنن دست از سرم بر نمی دارن....خسته شدم...دیگه نمی کشم...شوهرم یه گوشه کز کرده و بغض داره ولی به روی خودش نمیاره....آیا بنظرتون با قطع رابطه مشکلی حل میشه؟؟؟

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده خب؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

هرسال عید و مناسبت های دیگه کل خانوادشو دعوت میکنم،بهترین غذاها رو براشون میپزم ،چقدر احترامشون میکنم...ولی آنقدر از من بد میگه پیش شوهرشو و بچه هاش ...که پیش همه من یک شیطانم و اون یک فرشته مظلوم..هفت ساله من خبر ندارم...عیدم کوفتم میشه

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  

واسه من که مادرشوهرم فرشتست و همشون خوبن رفت وامدمون کمه چون شوهرم معتقده اینجوری راحتریم اختلاف کمتره چه برسه به اون خانواده های پرحاشیه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

اه اه بابا یه کم محکم باشید چجوری یه نفر دیگر تا این حد زندگی دوتا آدمو میترکونه وایسا جلوش با خنده جوری جوابشو بده که بره که بره اعتماد بنفس ندارید به خدا 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
هرسال عید و مناسبت های دیگه کل خانوادشو دعوت میکنم،بهترین غذاها رو براشون میپزم ،چقدر احترامشون میکن ...

خیلیا اینطورین اگه میبینی واقعا داری اذیت میشی کم کم رابطتو قطع کن.ولی اگه شوهرت خواست بره در حد ی سر زدن حتما باهاش برو که ی وقت شوهرتو تنها گیر نیارن و پرش کنن.