2777
2789
عنوان

تنظیم خواب نوزاد دو ماهه

6611 بازدید | 26 پست

سلام دوستای گلم .دختر من الان دو ماهشه .تا 40 روزگی شبا فقط بیدار میشد شیر میخورد دوباره میخوابید .بعضی شبا تا صب بیدار بود و گریه میکرد ب خاطر دل دردش .از 40 روزگیش به بعد شبا تا صب بیداره .اصلا نمیخوابه .تا صب میشه میخوابه .میخواستم ببینم چطور میشه خوابش رو تنظیم کرد ک روزا بیدار باشه شبا بخوابه فقط واسه شیر خوردن بیدار بشع .واقعا دیگه نمیکشم .شب بیداری واقعا سخته .

دوست دارم زندگی رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته کشیدم که میدونم دختر منم اینجور بود شکمش رو سیر کن ماساژ ش بده الان هوا داره گرم میشه ا ...

ماساژش میدم .مدام بهش شیر میدم .هر سری 20 دقیقه از هر سینه .اتاقش رو ولی تاریک نمیکنم چون شیر خوردنش جوریه ک میپره گلوش میترسم توو تاریکی بهش شیر بدم لامپ اتاق روشنه .آروغش رو میگیرم .تعویضش میکنم .ولی فایده نداره

دوست دارم زندگی رو

باز مال تو خوبه صبح که میشه میخوابه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

وای دختر منم همینه بخدا 😩😩😩😩😩

الان دارم چرت میزنم چون ساعت ۶/۵خوابیده بعدشم صبحانه دادم پسرم و راهی مدرسه ش کردم شد ساعت ۸دوباره خوابیدم تا ۱۰دوباره بیدار شدم نهار بزارم و خونه رو تمیز کنم و الان هم پسرم درس داره 😑😑😩😩😩😩

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
سعی کن در طول روز هرچندساعت ک میخوابه بیدارش کنی باهاش بازی کن تا بیدار بمونه.غروبا حمامش کن.دختر من ...

بیشتر بخاطر اینکه شبا بیداره خودم دلم نمیاد توی روز نزارم نخوابه میگم گناه داره تمام شب بیدار بوده

دوست دارم زندگی رو
ماساژش میدم .مدام بهش شیر میدم .هر سری 20 دقیقه از هر سینه .اتاقش رو ولی تاریک نمیکنم چون شیر خوردنش ...

قطره ی کولیک پد هر هشت ساعت هشت قطره

پدی لاکت روزی پنج قطره

بی بی سد خواب آور گیاهی شب موقع خواب یک نیم سی سی

از پایان یک ماهگی تا پایان شش به دخترم دادم خوب بود

ماساژش میدم .مدام بهش شیر میدم .هر سری 20 دقیقه از هر سینه .اتاقش رو ولی تاریک نمیکنم چون شیر خوردنش ...

واای حتما از شبخواب استفاده کن خیلی تاثیر داره.بچه باید فرق ردز و شب بفهمه

بیشتر بخاطر اینکه شبا بیداره خودم دلم نمیاد توی روز نزارم نخوابه میگم گناه داره تمام شب بیدار بوده

یکی دو روز اینکارو کنی یاد میگیره.قرار نیست همش بیدارش کنی دختر من هفت صبح بیدار میشه تا ۱۱ میخوابه تا ۲ یا ۳ بیدار میشه دیگ ساعت ۷ ۸ میخوابه تا صبح گاهی ساعت ۱۰ بیدار میشه یکی و دو ساعت بعد میخوابه

قطره ی کولیک پد هر هشت ساعت هشت قطره پدی لاکت روزی پنج قطره بی بی سد خواب آور گیاهی شب موقع خواب ی ...

من از 15روزگی کولیک ایز خارجی میدم تاثیر انچنانی نداره

دنیام دخترم