2777
2789
نمیدونم شاید فقط میدونم که دیگه طاقتشو ندارم

حتما برو دکتر من کیست که داشتم یه سری درد امونمو بریده بود رابطه هم دردناک میشه شما برو دکتر اگه کیست باشه خوب میشی. از آندومتریوزم میشه البته من نداشتم شنیدم .

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کنم تا روز قبل پریودی رابطه دارید و احتمالا یکم رابطه تون سخت و خشن و محکم هست

نه عزیزم واقعا نمیدونم دلیلش چیه اخرین رابطمون هم ۳روز قبل پریوم‌بود

خدا نکنه اما اره حتما میرم

ان شا الله که چیزی نباشه نگران نباش. ولی این جور دردهای مداومو بیخیال نشو هیچوقت.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

[QUOTE=86148286]ان شا الله که چیزی نباشه نگران نباش. ولی این جور دردهای مداومو بیخیال نشو هیچوقت.[/QUOTE والا به ما گفته بودن ازدواج کنی بهتر میشه اما بهتر که نشد هیچ وحشتناک ترم شد

والا چی بگم به نظر من ربطی نداره به ازدواج خیلی. من دو ساله ازدواج کردم رفتم سر خونه زندگی خودم.ولی آخرین پریود خودم انقدر دردناک شده بود روی تخت از دردو خستگیش خوابم برد از درد عین منگا شده بودم اصلا نفهمیدم اون روز چطوری گذشت شوهرم نهار درست کرد. پیش میاد گاهی البته من قبلش سه هفته چرک خشک کن خورده بودم شنیده بودم پریودو تاخیر میندازه احتمال دادم از اون بوده باشه چون چند روزم عقب افتاده بود تا بشم.

رابطه اولت درد داشتی

من چهار ساله عروسی کردم قبل ازدواج ام پریود که می شدم درد داشتم

بعد ازدواج ام هم همین طور

فکر نکنم درد پریودی با عروسی کردن کم بشه تازه انگار بیشتر م ميشه

سلام برا منم خیلی زیاد شده شما چیکار کردین خوب شدین یا ن

با گذشتن زمان بهتر شد عزیزم حدودا دوسال اینا طول کشید ..من کلا پریود های دردناکی داشتم دوران مجردی هم الان هم همونطور شده مثل قبل