2777
2789
عنوان

یكی باش...

58 بازدید | 7 پست

یكی باش یك ساعت تلفنی باهاش حرف بزنم...ینفر ك باهاش راحت باشم..هیچ دوست صمیمی ندارم...خانوادمو دوست ندارم اذیت كنم ب اندازه كافی مشكلات دارن..چند وقت پیش فكر میكردم زندگی از این بد تر نمیشه الان ك ب زندگی الانم رسیدم از آینده میترسم...خیلی میترسم..نمیدونم میتونم دووم بیارم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم...تنهااام...

من خودم تمام عمرم احساس تنهایی داشتم و دارم

خیلی طول کشید ک بفهمم ادم باید تنهایی رو در درون خودش درمان کنه و توی دنیای بیرون دنبالش نباشه

یه دوست خوب توی دنیای واقعی برای خودت پسدا کن نه تو دنیای مجازی

من خودم تمام عمرم احساس تنهایی داشتم و دارم خیلی طول کشید ک بفهمم ادم باید تنهایی رو در درون خودش د ...

چجوری؟؟احساس میكنم هیچكس دركم نمیكنه..احساس میكنم همه از مشكلات من خوشحال میشن تا اینكه همدرد و همراهن باشن..یاهم همش میخوان با زندگی خودشون مقایست كنن و بیشتر و بیشتر حالت بد شه

چجوری؟؟احساس میكنم هیچكس دركم نمیكنه..احساس میكنم همه از مشكلات من خوشحال میشن تا اینكه همدرد و همرا ...

عزیزم باید روحتو قوی کنی

و اینکار خیییییلی سخته

کتاب بخون و تا جایی ک میتونی شااااااد باش و با ادمای شاد معاشرت کن

کتاب هنر بودن. تفکر زائد. کیمیاگر. مثل رود جاری باش

اینا خیییلی ب من کمک کردن

اگه مشکلت حاده مشاوره بگیر

عزیزم باید روحتو قوی کنی و اینکار خیییییلی سخته کتاب بخون و تا جایی ک میتونی شااااااد باش و با ادم ...

اینارو چجوری میتونم تهیه كنم؟؟یا از چ سایتی دانلود كنمشون؟؟راهنماییم كنین خواهش میكنم

اینارو چجوری میتونم تهیه كنم؟؟یا از چ سایتی دانلود كنمشون؟؟راهنماییم كنین خواهش میكنم

اسم کتابایی ک گفتمو یا بخر یا توی نت سرچ کن و فایل پی دی افشو دانلود کن و بخون

توی اینستا پیجهای جوک و انرژی مثبت فالو کن

اهنگهای غمگینو پاک کن از گوشیت

با دوستات برو بیرون بچرخ عکس بگیرید

برای زندگیت حتما هدف داشته باش حالا تحصیل یا کار یا هرچی

مشاوره هم اگر خواستی میتونی از سایت مشاوره مجازی سازمان بهزیستی کشور  مشاوره رایگان بگیری

یا مشاوره حضوری بیرون برو