2777
2789
عنوان

حیوان خونگی

158 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

ما یک طوطی داریم خونمون اکثرن بیرون از قفسش هست وقتی میریم بیرون میذاریمش داخل قفس 

روز ۱۳ بدر که رفتیم بیرون گفتیم بذاریم تو خونه باز باشه حوصلش سر نره

از اون روز وحشی شده رو دست نمیاد الکی جیغ جیغ میکنه همش تو خونه وحشتناک پرواز میکنه 

همسرم میگه شاید جن زده شده اخه ما شبم نیومدیم خونه یعنی کامل باز بود 

اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمکم کنید

انسانم  آرزوست☃️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرنده ها خیلی ترسو می شن. به یا صدای بلند ممکنه سکته کنن. یه چیزی بیفته رو زمین...از بیرون صدای غیر عادی ای بیاد. به هم می ریزن. شایدم مدت طولانی تنها مونده اینجوری شده. کلا به نظر میاد ترسیده باشه.

جن زده رو که حتما شوخی کردین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من هیچ وقت طوطی‌مو حتی یبار نزاشتم تو قفس ازاده خودش میره میاد تو خونش خونشم داخل اینه دراور میزتوالتم یاهمش سرشونمه .ترسیده بندخدا از تنهای چند روز بیشتر بهش توجه کن و بیشتر نازش کن‌وصدا تلوزویونم کم‌کن طهراهم بزار پیشت بخوابه

چقد مشکوک میزنی تو 

معلوم نیست چه معلوم الحالایی عضوشن یا میشن😂😂😂😂

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
پرنده ها خیلی ترسو می شن. به یا صدای بلند ممکنه سکته کنن. یه چیزی بیفته رو زمین...از بیرون صدای غیر ...

اره ترسیده هم شده 

نمی‌دونم جن زدن رو شاید همسرم منو اذییت کرده باشه

انسانم  آرزوست☃️
معلوم نیست چه معلوم الحالایی عضوشن یا میشن😂😂😂😂

ادمو یاد خدابیامرز پینوکیو میندازن 😓 ادم اینقد ساده لوح و گوش مخملی 

طرف خودش مرده ....حالا بفرض خانمم باشه ابنجا هزارتا نریم و لیلی و ...داریم که پشتش جعفر و اکبر پنهونه 😁

من هیچ وقت طوطی‌مو حتی یبار نزاشتم تو قفس ازاده خودش میره میاد تو خونش خونشم داخل اینه دراور میزتوال ...

اینم همش بیرونه وقتای که خونه نیستم میذاریم داخل قفس

انسانم  آرزوست☃️