delaramjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 عنوان جراحی زیبایی بینی فوری لطفا 73 بازدید | 5 پست دوستان من دیشب سوار دوچرخه بودم تصادف کردم بینیم شکسته،دکتر خوب توی شیراز. پلیپ و انحراف بینی هم دارم میخوام زیبایی هم انجام بدم. چه دکتری عالیه؟لطفا سریعا اطلاع بدید خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 1398/01/16 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaramjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 هیشکی نمیاد 😩تاپیک دماغ خار داره😬 داغوونم خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه
_خاص_ عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 10450 داغوونم من تا حالا هزار بار تاپیک دماغ زدم هیشکی نیومد البته با کاربری قبلیم خیلی تاپیک زدم آخرش نفهمیدم دکتر خوب تو اصفهان کیه
delaramjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 من تا حالا هزار بار تاپیک دماغ زدم هیشکی نیومد البته با کاربری قبلیم خیلی تاپیک زدم آخرش نفهمیدم دکت ... حالا اگه طلاق ،مردن ،کتکخوردن بود همه ردیف بودن تو تاپیک خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه
_خاص_ عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 10450 حالا اگه طلاق ،مردن ،کتکخوردن بود همه ردیف بودن تو تاپیک ایرانه رتبه اوله جراحی بینیه همه از دم دماغ عملین ولی هیشکی نمیاد یه دکتر برا یه بنده خدا معرفی کنه خدارو خوش بیاد😔