2777
2789
اره عزیزم از عطاری بگیر بگو ۲ تومن تخم کتان بده  من ۵ تومن گرفتم زیاده

واقعا ؟ حتما میگیرم با آب جوش قاطی میکنین ؟ من پوستم خیلی خیلی خشکه خسته شدم انقدر خشک که گاهی وقتها عین کف سر شوره های سفید میذاره پوستم خیلی صاف و خوبه ولی خشکیش نمیزاره مشخص بشه برا پوست خشک خوبه ؟

شهزاده و پرنسس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟ حتما میگیرم با آب جوش قاطی میکنین ؟ من پوستم خیلی خیلی خشکه خسته شدم انقدر خشک که گاهی وقتها ...

اره ابرسانی میکنه 

۲ تومن خیلی زیاد نمیشه ها گفتم کم بگیری که اگه خوشت اومد دوباره بگیری 

دو مدل داره قهوه ای رنگشو بگیر ❤

اره ابرسانی میکنه  ۲ تومن خیلی زیاد نمیشه ها گفتم کم بگیری که اگه خوشت اومد دوباره بگیری  ...

قربونت برم ممنون از راهنماییت خیر ببینی ان شااللله

شهزاده و پرنسس

اگه منطورت بلک ماسکه من ازین اماده ایاش استفاده کردم اصلا خوب نبود هیچ ماسکیو اندازه سفیده تخم مرغ قبول ندارم😊

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اگه منطورت بلک ماسکه من ازین اماده ایاش استفاده کردم اصلا خوب نبود هیچ ماسکیو اندازه سفیده تخم مرغ ق ...

سفیده ی تخم مرغو خام میزنی یا با موادی مخلوط میکنی؟

سفیده ی تخم مرغو خام میزنی یا با موادی مخلوط میکنی؟

اره فقط سفیده تخم مرغ خام رو  یکم با چنکال میزنم کف کنه اگه میبینی بوش اذیتت میکنه میتونه چند قطره هم گلاب قاطیش کنی بعد با یه براش تمیز میزنی به کل پوستت بجز دور چشمات و یه لایه نازک دستمال کاغذی میچسبونی به اون قسمتا که زدی و باز رو دستمال یه لایه دیگه سفیده تخم مرغ میزنی اگه زیاد هم خیسش کنی دیر خشک میشه یکی دوبار بزنی خودت متوجه میشی که چه مقدار مناسبه بعد ۲۰ دیقه تا نیم ساعت خشک میشه اروم دستمالا رو جدا میکنی از پوستت و با اب میشوری صورتتو هم سفید کنددست هم واسه جوش و منافذ باز عالیه میتونی زرده تخم مرغتم که اضافه اومده با یکم روغن زیتون بزنی به موهات کلا به خودت برسی😁

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲