2777
2789
عنوان

مجتمع فني تهران و مدركش

850 بازدید | 9 پست

سلام خانوماي خوشگل.كسي مدرك مجتمع فني و داره؟ و دوره هاشو گذرونده؟ كلا كسي اشنايي داره باهاش مدركش چقدر معتبره؟ ميشه راهنماييم كنين؟

خدایا خودت مواظبش باش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .من اطلاعات زیادی از مجتمع فنی ندارم . اگه درزمینه آرایشگری میخوای ، یه آموزشگاه خوب برای آرایشگری سراغ دارم . میتونم بگم واقعا تو تهران مثل این وجود نداره. خیلی دقیق آموزش میدن و قیمتهاشون هم مناسبه . اخلاقشون خوبه.  مدرک رسمی هم میدن که قابل ترجمه هستش . من و خواهرم  میخوایم آرایشگاه تاسیس کنیم و من دوره میکاپ و شنیون و کاشت ناخن رو آموزش دیدم . الان خواهرم هم داره دوره کوتاهی و کاربامواد و تاتو و هاشور ابرو  و کاشت و اکستنشن  مژه  رو آموزش می بینه.. 

خیلی راضی هستیم  من که آزمون رو دادم و مدرک هم گرفتم الان منتظر خواهرم هستم تا مدرک هاشو بگیره... تا بتونیم دنبال کارهای اداری بریم و... اگه واقعا میخوای خوب همه چی باد بگیری برو اینجا خیلی خوب هم راهنمایی میکنن اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲.    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ آموزشگاه آرایشگری مهستان