2777
2789

ممنووون میشم ایده خوبی داریدبدید

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه خریدم یک مقداریشم الان سرمایه گذاری کردم تو ساخت ساز 

خیلی بوده تونستی خونه بخری چه خوب

چه جوی پیش خرید کردی یعنی بازم

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
نمیدونم منظورت از پس انداز نسبتا خوب چند تومن هست؟

۵۰😁

راس میگی خیلیییییی کلی گفتم واسه یکی پول خورده واسه یکی کلی پول

من مهندس عمرانم و تو شرکت پدر شوهرم مهمدسم و خوب تو سرمایه هاشون سرمایه گذاری کردم

چه عالی افرین 

منچهل تومنسه سال پیشداشتم.با این تورم وگرونی دیگهارزش ندارهرفتم چنتاسکه خریدم تابیشترازاین بی ارزش ن ...

من خیلی نابعم گداشتم بانک فقط 

تورومو که نگوووو😑

من خیلی نابعم گداشتم بانک فقط  تورومو که نگوووو😑

منم همه پولمو گذاشتم بانک

یعنی اشتباه کردم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
عشقم من دلسا ام نه خیلی تازه نیست دو سال پیش ۵۰۰ ملیون 

ببخش عزیزم اشتباه نوشتم .ممنون از جوابت

الان چقد تو شرکت پدر همسرتون سرمایه گذاری کردید

من پول زیادی از دست دادم و الان خیلی پس انداز اندکی داشتم می خواستم ببینم چیکار می تونم بکنم

یا امام رضا
ببخش عزیزم اشتباه نوشتم .ممنون از جوابت الان چقد تو شرکت پدر همسرتون سرمایه گذاری کردید من پول زیا ...

من الان نزدیک ۱۵۰ سرمایه گذاری خودمم شوهرم ۳۰۰ داده به اسم من من راضی ام 

اکانت واگذار شده اسمم مانا