2777
2789

به نطرتون زن بهتره خریدای خونرو انجام بده یا مرد؟

من سالهاس این کارو میکنم ولی الان دیگه می خوام بدم به همسرم .حس میکنم اینجوری خیلی بهتره .البته خرید وقتی با خودمه یه مزیت های خیلی خوبی هم داشت 

ممنووون میشم تجربه شخصیتونو با من به اشتراک بزارید

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

ما با هم میریم 

بستگی به طرفین داره

اگه خانوم میخاد بره باید طوری باشه وظیفش نشه وهر وقت از آقا خواست انجام بده

در کل توافق مهمه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این مساله‌ای نیست که باید برای همه ی زوج‌ها یکی باشه. بعضی خانواده‌ها بهتره با مرد باشه. بعضی بهتره با مرد باشه. بسته به وقت و توانایی و علاقه داره. به نظرم هر زوجی باید خودشون تصمیم بگیرن برای اینجور تقسیم کارها.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
برا ما رو مادر شوهرم انجام میده ،چون با همیم فعلا شوهر من پولشو میده

چه عجیب

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

بیشتر شوهرم انجام میده همراه با غر غر اش

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

ما در طول هفته خرید نداریم. یک لیست  کامل تهیه میکنیم و آخر هفته ها یا همسر م تنها میره خرید یا هر دو با هم میریم.چون میوه و سبزیجات را خیلی خوب بلد نیست انتخاب کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مادر من به ما توصیه کرده خرید خونه رو هیچ وقت گردن نگیرید. مام ازش پیروی کردیم و همگی راضی هستیم😊

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
ما با هم میریم  بستگی به طرفین داره اگه خانوم میخاد بره باید طوری باشه وظیفش نشه وهر وقت از آ ...

اخه اعصاب نداره منم دوس ندارم باهم بریم میگم یا تو برو یا من وگرنه ایده الش اونه به نطرم

اوایل ازدواج خودم خرید می کردم. به ندرت با هم میرفتیم. چون همسرم ساعت کارش خیلی طولانی بود گاهی حتی تعطیلات و آخر هفته ها هم نبود. باردار که شدم بیشتر با همسرم بود. الان هم عموماً با هم میریم. گاهی هم همسرم تنها.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من تجربه 5ساله دارم میشه نظر بدم؟

وقتی خودم خرید میکردم دردسر بیشتر و مسئولیت بیشتری داشتم،برام پول گرفتن هم سخت بود چون یه وقتی خریدام بالا میشد

الان خودش میره خرید راحت ترم،مسئولیتش در برابر کارای خونه میدونه،قیمت ها دستش اومده،دیگه سر خود مهمون دعوت نمیکنه

منم نیاز نیست پول بگیرم برای خرید خونه،فقط برای خرج خودم میگیرم

خدایا شکرت هزاربار
من ازدواج نکردم ولی دوس دارم باهم بریم خرید ☺️ میدونم خیلی رویایی ام 😂

منو شوهرم وقتی میریم خرید میگه تورو باید ببرم از این سوپرمارکت کوچولو ها که رو وسایل خاک گرفته😂

فروشگاهای بزرگ و چرخ خرید میبینی دیگه هیچی جلوتو نمیگیره😂

خدایا شکرت هزاربار