2777
2789

ورزش سبک وپیاده روی،من قبل شروع پریودم وتوزمان پریودی اهن میخورم دردم خیلی کمه بعضی وقتام اصلادردندارم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شیاف دیکلوفناک یا ایدومتاسین تضمینی اگه سر ۲۰ دقیقه خوب نشدی بیا به من فوش بده .فقط تا شیافو میزنی هی احساس دفع داری ولی نباید بری دسشویی بلندشو راه برو تا شیاف جذب بشه بعد برو دستشویی ۲۰دقیقه بعد ابه رو اتیش

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.

دل وکمرتو گرم بگیر

جوشانده گیاهی درست کن بانبات بخور(رازیانه،تخم شوید،خاکشیر،سیخ شاطره)

اگرهم دوست داری یدونه زرده تخم مرغ محلی بزن توی آبجوش یه کمی شکربهش اضافه کن وبخور

برای من ایناخیلی خوب جواب میده عین آب روی آتیش

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
تخم مرغو خرما رو سرخ کن بخور،شیاف استفاده کن ، بومادران دم کن بخور دور شکمتو با یه شال ببند با سشوآر ...

هیچی نمیتونم بخورم ببخشید استفراغ دارم دور شکمم با شکم بند پشمی بستم

هیچی نمیتونم بخورم ببخشید استفراغ دارم دور شکمم با شکم بند پشمی بستم

شکم بندو باز کن بدتر میشی چون جلوی خونریزی رو میگیره عضلاتتو شل بگیر ومنقبضش نکن

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.