2777
2789
عنوان

همسر زیادی دلسوز

1202 بازدید | 44 پست

وضع مالیمون بد نیس انا همسرم زیادی دلسوزه البته نه فقط برا خانواده ی خودش واس خانواده ی منم اگه مشکلی پیش بباد خودشو به آب و اتیش میزنه ننیخام بیخودی تعریف کنم اما خانواده ی من قدردان و مواقع که احتیاجه جبران میکنن امان از اقوام همسرم خلاصه بدجور پرو شدن الان برتدر کوچیکش میخاد ازدواج کنه مادرشو۷رم التماس دعا داره که باید حتما آپارتمان بخره و مستاجری ندارن اینا همه روی داستانه میدونم که توقع دارن شوهرمن کمک کنه 😠😠😠😠

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا

اخه چیزی که برام غیر قابل هضمه اینکه شوهرم خیلی زحمت کشید تا به موقعیت الان برسه اوایل زندگی خیلی دستمون خالی بود اما الان که کمی اوضاع خوب شده همه انتظار دارن

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

تا میتونی از شوهرت پول بگیر و خودت یواشکی پس انداز کن وگرنه شوهرت همه رو به باد میده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

اینجور مردا و نباید بذاری پول دستشون باشه

وام بردار و ماشین خونه بخر 

طلا بخر 

اصلا نذار پس انداز دستش باشه 

همش پول پس انداز کن تو‌حساب خودت مبلغشم دقیق بهش نگو به بهانه های مختلف پولاشو بگیر 

درامدش طوری هست وام مسکن و ماشین برداری خب بردار سر قسطش پولاشو بگیر

زمین و‌باغ بگیر مسافرت برو 

اصلا نذار پول دستش باشه که بجایی میرسه بچه هاتون بزرگ میشن خودتون‌نیاز دارین بعد میبینین بقیه با پولاتون به همه جا رسیدن همونا دارن بهتون میخندن 

نمونش پدرشوهر‌و‌پدر خودم که برای برادراشون همه کار‌کردن حتی خونه هاشون دادن فقط چون میخواستن برادراشون به یک جایی برسن الان برعکس شده اونا پولدار ماها .... بازم‌خداروشکر ولی زور‌ادم میاد با‌پول باباهامون به اینجا رسیدن که حالا دارن باهاش جولان میدن و‌پز میدن 

الان پدرشوهر و‌پدرم خیلی پشیموننن از‌این همه‌قدرنشناسی ولی جه فایده فقط شدن برای بچه هاشون درس عبرت که بجای ماهی دادن ماهی گیری باید یاد میدادن