2777
2789
عنوان

کسی چسبندگی رحم داشته؟

6501 بازدید | 19 پست

خانوما کسی تجربه چسبندگی رحم داشته؟ تنها راهش هیستروسکپیه؟ نمیشه از طب سنتی کمک گرفت؟ دارم میمیرم از ترسه اینکه هیچوقت نتونم بچه دار بشم  

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسبندگی که آسونه با یه هیسترو خوب میشه چرا انقد نگرانی

آخه میترسم به رحمم آسیب بزنن دیگه نتونم حامله بشم  

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
آخه میترسم به رحمم آسیب بزنن دیگه نتونم حامله بشم    

نه بابا الان علم انقد پیشرفت کرده چسبندگی خوب یکی از آسون ترین مشکلاته اصلا نگران نباش من دیدم با عکس رنگی هم خیلیا چسبندگیشون از بین رفته

نه بابا الان علم انقد پیشرفت کرده چسبندگی خوب یکی از آسون ترین مشکلاته اصلا نگران نباش من دیدم با عک ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر کاش با عکس رنگی باز بشه از 27 اسفند فقط دارم گریه میکنم.به کسی هم نگفتم دلم داره میترکه

منم اندومتریوز با احتمال چسبندگی دارم شما اقدام کردی ک میخای عمل کنی؟

من دکترم گفت نباید اقدام کنی چون اگه چسبندگی داشته باشی جنین سقط میشه.

تو سونو چسبندگی دیده شده

من دکترم گفت نباید اقدام کنی چون اگه چسبندگی داشته باشی جنین سقط میشه. تو سونو چسبندگی دیده شده

برای من احتمال چسبندگی رو گفتن

و‌ گفتن اگه خواستی بچه دار شی و نتونستی باید عمل‌کنی 

یا اگه دردت زیاد باشه

وگرنه مشکلی نیست!

برای من احتمال چسبندگی رو گفتن و‌ گفتن اگه خواستی بچه دار شی و نتونستی باید عمل‌کنی  یا اگه د ...

برای شما چسبندگی رحم تشخیص دادن یا چسبندگی لوله؟

کدوم شهر هستین؟

برای شما چسبندگی رحم تشخیص دادن یا چسبندگی لوله؟ کدوم شهر هستین؟

قزوینم

adhesion نوشته بود تو سونو

قسمتی از سونوم:
در آندکس ها توده solid یا کیستیک مشاهده نمی شود.
مقداری مایع حاوی سپتا با احتمال adhesion اطراف آندکس راست و در خلف فوندوس رحم دیده می شود.
علائمی به نفع افزایش ضخامت لوپ های روده در اطراف رحم و تخمدان ها رویت نشد

___

خلف فوندوس رحم میشه خود رحم؟

قزوینم adhesion نوشته بود تو سونو قسمتی از سونوم: در آندکس ها توده solid یا کیستیک مشاهده نمی شود ...

نه مال من نوشته در داخل کاویتی رحم

چون من یبار کورتاژ داشتم شما اگه سقط و کورتاژ یا سزارین نداشتین رحمت سالمه

سلام من نمی دونم چسبندگی دارم یانه ولی یک سال و نیمه تقریبا درحال اقدامم حامبه نشدم از شاگرد دکتر تبریزیان داروی گیاهی چسبندگی رحم و گرفتم باید به دستورالعملش دارو رو بجوشونم و نیم ساعت توی دارو بشینم ۷ بار بار باید این دارو رو استفاده کنم‌ دوستم که استفاده کرد تو آب نمک غلیظ دریا هم نیم ساعت نشست لوله هاش کاملا باز شد و حامله شد طب اسلامی هم موثره امتحاتش ضرری نداره

سلام من نمی دونم چسبندگی دارم یانه ولی یک سال و نیمه تقریبا درحال اقدامم حامبه نشدم از شاگرد دکتر تب ...

عزیزم میشه اسم دقیق داروشو بهم بدی من تو شهرمون بگردم دنبالش شاید پیدا شکردم

نمک دریا رو از عطاری باید بخرم؟