دختر من ۵ ماهش تموم شده شیرخشکیه و من میخوام غذا شروع کنم ولی هیییچی بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کنم حتی نمیدونم لعاب برنجو چجوری میگیرن چ برسه ب طرز تهیه حریره و فرنی،میشه لطفا دستورشو بگین من تو شهر غریبمو هیچکسم ندارم ممنونم ازتون ،میام میخونم
خواهرم برای دخترش یه کیسه پارچه ای درس کرده بود برنج میریخت داخلش بعد میزاشت تو غذایی که خودشون میخواستن بخورن خورشت تو زودپز یا هرچی کامل پخته میشد و مواد داخل خورشت هم به خوردش میرفت بهش میدتد
لعاب که برنج نیم دونست با آب میذاری بپزه حالت شفته بشه بعد آبشو صاف میکنی میدی میخوره فرنی هم شیر پاستوریزه یه قاشق شکر و یه قاشق آرد برنج میریزی هم میزنی تا غلیظ بشه
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرم برای دخترش یه کیسه پارچه ای درس کرده بود برنج میریخت داخلش بعد میزاشت تو غذایی که خودشون میخو ...
حتی اگه غذا ادویه داشت یا روغن داشت مثلا تو قرمه سبزی؟؟؟
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من برنج و می شورم میریزیم تو قوری روش آب جوش میریزم می ذارم رو کاری بپزه .پخت قشنگ با پشت قاشق فشارش میدم همه آ بش در بیاد .خواستی یه نبات کوچیک هم می تونی از اول بندازی توش
درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر