2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلی ها مهریشون زیاد بوده و بعد همه رو بخشیدن ک راحت بشن از شرش...تو هم بهش بگو بیا عرف رو در ن ...

قبول نمیکنه ۱۴ تا رو هم قبول نکرد😑فقط موندم اون لحظه که بگه ۵ تا قیافه بابام چه شکلی بشه😐

خونوادش راحت قبول کردن؟!

ببین عزیزم حتماحتما حتما سخنرانی چرا ازدواج چرا طلاق دکتر هلاکویی رو گوش کن حتما حتما حتما برای ازدواجت پیش مشاور برو

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
قبول نمیکنه ۱۴ تا رو هم قبول نکرد😑فقط موندم اون لحظه که بگه ۵ تا قیافه بابام چه شکلی بشه😐

شاید این بهانه رو جور کرده که باهات ازدواج نکنه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
خوشبختن؟

اره خیییللللی

ازدواجشونم سنتی بود

هردو خانواده هم ب شدت مذهبی

نفر دوم خانمه بچه دار نمیشد اما همسرش انقدر عاشقش بود ک رفتن از پرورشگاه ی دوقلو اوردن و بزرگ کردن 😍😍😍😍

اما یکی از فامیلا مهریش 1360 تا سکه اس و هرروزم دعوا دارن باهم.

اره خیییللللی ازدواجشونم سنتی بود هردو خانواده هم ب شدت مذهبی نفر دوم خانمه بچه دار نمیشد اما همس ...

من خودم دلم میخواد قبول کنم ولی یه کم از واکنش خونوادم وحشت دارم😶