2777
2789

خستم کرده ۳ماهه عقد کردیم ولی هرماه یه مصیبتی داریم هی از جاری دومیم(نیره) تعریف میکنه فلان کرده عروس خوبی هس همه کاری کرده برامون رفته بودیم خونشون میگف عروس ببین چه جهازی داره امروزم زنگ زدم زیارت قبولی که رفته مشهد نیم ساعت بعدشم زنگ زده بابا نیره بهم زنگ زده چرا بابات زنگ نزده ینی ازش جوری بیزارم که خدا میدونه فقط فقط بخاطر سید بودنش تحملش میکنم همش جاریمو سرکوبم میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرا یه پا مادر شوهر شدن

من مادرشوهرم خیلی خوبه

ولی پدرشوهرم 😕 خداروشکر رابطمونو باهاش خیلی کم کردیم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
واااای پناه برخدا. هی توام بگو بله بله خیلی نیره جون خوبن.بله بله...هی تاییدش کن اغراق امیز تا خجال ...

بزار همون طرف نیره باشن تو راحت باشی هی بگو نیره عالیه خوشبحالتون 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

خودتوریلکس بگیر توهم بگو وای عجب دختریه این نیرهههههههه منم خواهرشوهرم ازجاریم تعریف میکنه درصورتیکه باهاشونم خوب نیست منم میگم وایییی عزیزم عاشقشم قشنگ صدای دندونای خواهرشوهرمومیشنوم😂

.