2777
2789
عنوان

حدودا قیمتش چقدره+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 26 پست
حدودا دوتومن😐

😮😮😮😮😮

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطرش چقدره بسته به سایزشه

به اندازه یه شیرینی خوری بزرگ

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
😮😮😮😮😮

والا اخه اول جنسش نامرئی بود😁 فکر کنم تا ۱۰۰قیمتش باشه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
وااااا😨 خواهر خدا سانتی مترو برا همین وقتا آفریده

33سانتی متر

یجوری جواب میدید آدم پشیمون میشهاز نظر خواهی 

33سانتی متر یجوری جواب میدید آدم پشیمون میشهاز نظر خواهی 

ببخشید اگه ناراحتت کردیم

من ۳سال پیش همین سایزشو هدیه خریدم ۷۰

الان حدود ۱۵۰ هست راحت

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
ببخشید اگه ناراحتت کردیم من ۳سال پیش همین سایزشو هدیه خریدم ۷۰ الان حدود ۱۵۰ هست راحت

نه عزیزم. منم هدیه گرفتم میخواستم جبران کنم براشون گفتم حدود قیمتو بدونم. ممنون که وقت گذاشتی