دیگه از دست برادر شوهرم خسته شدم خیلی نفهمه وقتی میاد خونمون میره یخچالمون رو باز میکنه به اتاق خوابمون میره چند بارم متلک انداختم ولی عین بز میمونه در اتاق خوابمون هم بخاطر اینکه کشو دار هست قفل هم نداره که ببندم چیکار کنم کمکم کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میره رو تختم میخابه .موقع مهمونی صندلی میز غذاخوری رو میزارم اونوقت هیچکس نمیره ولی موقعی که تنها اومد دیگه نمیتونم چیزی بزارم به شوهرم گفتم موقع مهمونی به اتاق خابجون نرو اونم نمیره ولی برادر شوهرم بازم نمیفهمه
این قضیه رو خود شوهرتون بهش تذکر بده ، یا از طریق مادرشوهر یا خواهر شوهر بهش تذکر بدید، که بهش بفهمونن اتاق خواب زن و شوهر بچه خودشون هم باید اجازه بگیره که بره داخلش
خواهر شوهرم زنداییم میشه برادر شوهر پدر شوهرم به اتاق خواب اونم میرن.مادر شوهرم که از اون نفهم تره دیروز اومده بودن خونمون مادرشوهرم به پدرشوهرم میگه اگه خسته ای برو اتاق خوابشون بخواب