2777
2789
عنوان

بیاین کمک

79 بازدید | 9 پست

دیگه از دست برادر شوهرم خسته شدم خیلی نفهمه وقتی میاد خونمون میره یخچالمون رو باز میکنه به اتاق خوابمون میره چند بارم متلک انداختم ولی عین بز میمونه در اتاق خوابمون هم بخاطر اینکه کشو دار هست قفل هم نداره که ببندم چیکار کنم کمکم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال ک اشکالی نداره.اتاق خوابو خب نباید بره شاید چیز خصوصی اونجا باشه.

ولی خب من مطعمنم اگر برادر خودت این حرکاتو انجام بده چیزی‌بهش نمیگی😐

وقتی‌میاد خونتون اتاقو مرتب کن ک چیزی نباشه ک بد بشه

یخچال ک اشکالی نداره.اتاق خوابو خب نباید بره شاید چیز خصوصی اونجا باشه. ولی خب من مطعمنم اگر برادر ...

برادر من با اینکه 14 سالشه ولی اونقد شعور داره که نه به یخچالمون دست میزنه نه به اتاق خوابمون میره

برادر من با اینکه 14 سالشه ولی اونقد شعور داره که نه به یخچالمون دست میزنه نه به اتاق خوابمون میره

میره اتاق خواب چیکار میکنه؟وسیله ای مبخواد؟

ی‌پشتی بذار جلوی در شاید متوجه بشه.یا ب شوهرت بگو بهش بگه 

میره رو تختم میخابه .موقع مهمونی صندلی میز غذاخوری رو میزارم اونوقت هیچکس نمیره ولی موقعی که تنها اومد دیگه نمیتونم چیزی بزارم به شوهرم گفتم موقع مهمونی به اتاق خابجون نرو اونم نمیره ولی برادر شوهرم بازم نمیفهمه 

خواهر شوهرم زنداییم میشه برادر شوهر پدر شوهرم به اتاق خواب اونم میرن.مادر شوهرم که از اون نفهم تره دیروز اومده بودن خونمون مادرشوهرم به پدرشوهرم میگه اگه خسته ای برو اتاق خوابشون بخواب