2777
2789

تو هفته پنجم بارداری هستم و دیشب لکه بینی قهوه ای داشتم و الانم دیگه ندارم و قبلش شیاف سیکلوژست گذاشتم . یعنی درسته بارداریم ؟؟ یا اینکه بخاطر شیاف بند اومده ؟؟ قبلش هم شیاف گذاشتم و اصلا شیاف رو قطع نکردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری دکتر عزیزم

الان دکتر نیس . الان قطع شده لکه بینی فقط دیشب بود و صب.بازم میترسم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بخاطر شیاف قطع شده حتما دکتر برید پروژسترون لازم دارین منم سرپسرم هینطور بودم احتمالا بچه تون پس ...

پروژسترون دارم گلم دیشبم شیاف استفاده کردم بعدش اینجوری شد بازم صب شیاف استفاده کردم ولی الان دیگه ندارم . یعنی دیگه درسته ک قطع شده ؟؟؟

نزدیکی نداشتی ؟من خونریزی شدید داشتم بعدنزدیکی هفته های اول

ن اصلا

پروژسترون دارم گلم دیشبم شیاف استفاده کردم بعدش اینجوری شد بازم صب شیاف استفاده کردم ولی الان دیگه ن ...

قطع شده بخاطر دارو

مشکل از جسم زرد هست که پروژسترون ترشح نمیکنه

دارو تو مدام استفاده کن تا دکترت میاد

صدای قلبشو شنیدی ؟

قطع شده بخاطر دارو مشکل از جسم زرد هست که پروژسترون ترشح نمیکنه دارو تو مدام استفاده کن تا دکترت م ...

ن گلم تازه پنج هفتمه . ی هفته از پریودم گذشته

قطع شده بخاطر دارو مشکل از جسم زرد هست که پروژسترون ترشح نمیکنه دارو تو مدام استفاده کن تا دکترت م ...

یعنی اینکه قطع شده دیگه درسته ؟

بخاطر شیاف قطع شده حتما دکتر برید پروژسترون لازم دارین منم سرپسرم هینطور بودم احتمالا بچه تون پس ...

شمام لکه بینی داشتین و بعد با پروژسترون قطع میشد ؟

معمولا اوایل بارداری لک بینی شایع هست شیافت استفاده کن استراحت کن ولی شنبه حتما به دکترت بگو

ب دکتر ک میگم . الان سوالم اینه  لکه بینی ک قطع شده دیگه درسته ؟؟؟ من بازم شیافو ک ادامه میدم

ب دکتر ک میگم . الان سوالم اینه  لکه بینی ک قطع شده دیگه درسته ؟؟؟ من بازم شیافو ک ادامه میدم

متوجه نشدم منظورتون از درست چیه؟

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید