2777
2789
عنوان

روزهای اول بارداری وشروع علایم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست
من 8هفته هستم تو بچه هام حالت تهوع شدید تت5ماهگی رو دارم تکرر ادرار و درد کمر زیر دل و ضعف خستگی فقط ...

بسلامتی ایشالا والاهمه میگن علایم مهم همون سینه درده 😊

خدابچتوبرات نگهداره سلامت باشی دیگه ناامیدشده بودم

مرسی گلم ان شالله،من هنوزبرای سلامت جنین وضربان قلب نرفتم سونوخیلی نگرانم😳

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی ایشالا والاهمه میگن علایم مهم همون سینه درده 😊

خخخ هرکس یه جوریه بعضی ها حالت تهوع ندارن ان شاء الله توهم نداشته باشی ک راحت غذا بخوری

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
مرسی گلم ان شالله،من هنوزبرای سلامت جنین وضربان قلب نرفتم سونوخیلی نگرانم😳

منم اونقدنگرانم که اصلا واس مثبت شدن بتام خوشحالی نکردم بعده دوسال انتظارخداخودش خوشحالمون کنه

من 8هفته هستم تو بچه هام حالت تهوع شدید تت5ماهگی رو دارم تکرر ادرار و درد کمر زیر دل و ضعف خستگی فقط ...

علاعم توی هرزنی فرق داره،بعضیا توبارداری هیچ علاعمی ندارن

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
منم اونقدنگرانم که اصلا واس مثبت شدن بتام خوشحالی نکردم بعده دوسال انتظارخداخودش خوشحالمون کنه

ان شالله گلم،ان شالله هرکی بارداره بچش سالموسلامت باشه بچه ماهم همینطور،خداروشکرکه جواب گرفتی،تولکه نداری?

ان شالله گلم،ان شالله هرکی بارداره بچش سالموسلامت باشه بچه ماهم همینطور،خداروشکرکه جواب گرفتی،تولکه ...

شیاف استفاده میکردم تموم شددیدم درددارم گرفتم آخه من آی یوای کردم

شیاف استفاده میکردم تموم شددیدم درددارم گرفتم آخه من آی یوای کردم

من ازهفته پنجم که رفتم سونوگرافی برایداولین بارلک گرفتم،ندونستم که پنج هفتمه ازروزپریودحساب کرده بودم،گفتن خیلی زوده ساک حاملگی مشخص بودوگفتن جنینم مشهوده دیگه نمیدونم یعنی چی دیدن یاندیدنش،ازاون موقع گاهی لک دارم ولی نه هرروزبعضی وقتادوروزقطع میشه وشبام اصلا ندارم،بخاطرهمین نگرانم😔البته من عفونت ادراری دارم بنظرت میشه ماله اون باشه?

الان سینه راستم بدجورتیرمیکشه وحساس شده بعضی وقتادیگه ازدردش کلافه میشم😫

من ازهفته پنجم که رفتم سونوگرافی برایداولین بارلک گرفتم،ندونستم که پنج هفتمه ازروزپریودحساب کرده بود ...

شایدبخاطراونه غصه نخوردلم میگیره من الان اونقدگریه کردم تحت نظردکترت باش هردردی روجدی بگیرنه اینکه نگرانت کنمامیخام فقط بیشتردقت کنی ایشالا که بسلامتی نی نیتوبغل کنی من یه سقط داشتم خردادمردموزنده شدم الانم دلشکسته وناامیددارم روزهارومیشمارم

شایدبخاطراونه غصه نخوردلم میگیره من الان اونقدگریه کردم تحت نظردکترت باش هردردی روجدی بگیرنه اینکه ن ...

اینقداین روزا همه بچه سقط میکنن بخاطرهمون نگرانم خداروشکرهیچ دردی تاحالا نداشتم لکمم درحدخون نیس قهوه ای وکم رنگه الان سه هفتس یه نواربهداشتیم خیس نکردم یعنی تامیندازم قطع میشه،علاعم سقط چیه چجوریه?