2777
2789
عنوان

آموزش نقاشی کودک

4714 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

دختر من ۴ سال و ۳ ماهشه خیلی نقاشیش خوبه میخوام بهش کمک کنم تا بتونه بیشتر پیشرفت کنه تو این زمینه دنبال کلاس نقاشی خوب میگردم اما هنوز چیزی دستگیرم نشده متاسفانه شهری که زندگی میکنم خیلی امکاناتی تو این زمینه نداره دلم نمیخواد استعدادش هدر بره.کتابای رنگ آمیزی مختلف براش گرفتم و ی سری کتاب سه جلدی اموزش نقاشی با استفاده از اشکال هندسی اما میخوام اگه کارای دیگه ای میتونم براش بکنم انجام بدم..

پیشنهادای دیگه اگه برای اموزش نقاشی دارید که خودم بتونم باهاش کار کنم لطفا بگید ممنونم.

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
الان زوده همون رنگ امیزی درست کافیه فعلا

اخه میترسم بشه کارایی براش کرد اگه الان انجام ندم بعدا حسرتشو بخورم ...☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من پنج ساله ست، از دوسالگی عالی نقاشی میکشید، من خیلی جاها نقاشیاشو نشون دادم و همه گفتن هوشش خیلی بالاست وقدرت  تجسمش  هم همینطور، ولی به هیچ وجه دوست نداره تحت آموزش باشه،منم اذیتش نکردم، ضمن اینکه بچه ای که نقاشیش خوبه لزوما بزرگ شد نقاش خوبی قرار نیست باشه داره هوش زیادشو اینطوری نشون میده، شما هم اگه دخترت دوست نداره آموزش ببینه مجبورش نکنه ،بالاخره راهش پیدا میشه

اخه میترسم بشه کارایی براش کرد اگه الان انجام ندم بعدا حسرتشو بخورم ...☹

نه الان فقط خلاقیتشو ازش میگیری

من دختر خودم نقاشیش عالیه

پیش چند تا استاد بردم گفتن حیفه نهایتا فقط  برای رنگ امیزی کلاس بذارش تا ده سالگی

کاربر ۸۹، اکنون ۹۸! 
دزفول عزیزم

خب ی سوال دارم ازتون-ما هم همون خوزستان میشیم، قصد دارم ی موسسه اموزشی،سرگرمی برای مادران و کودکان بزارم با مثلا هزینه اش کمتر از 100 تومن ماهانه دربیاد براشون، اموزش مجسمه سازی،سفال، نقاشی، کاردستی .... بنظرت مردم استقبال میکنن؟

پسر من پنج ساله ست، از دوسالگی عالی نقاشی میکشید، من خیلی جاها نقاشیاشو نشون دادم و همه گفتن هوشش خی ...

منم نمیخوام نقاش بشه فقط نمیخوام استعدادش تلف بشه.حالا در اینده هرکاره ای که بشه میتونه نقاشی رو به عنوان علاقش داشته باشه اصلا اجباری ندارم تو این مساله..

ببین این خیلی خیلی به نقاشی علاقه داره فک کن صبح که پا میشه بعد صبحونه میره سراغ نقاشی در این حد و بدون اینکه من برا اموزشش کاری کنم هرچی که تو برنامه کودکا میبینه یا کتابا سعی میکنه بکشه و خیلی خوبم میکشه واقعا حیرت زده میشم با نقاشیاش چند ماه پیش براش ی کتاب آموزشی سه جلدی خریدم که خودش از روش نقاشی میکشه خیلی دوس داره...برا همین پیگیرش شدم کلاس بذارمش یا جایی که بازی بازی بتونه پیشرفت کنه.

خب ی سوال دارم ازتون-ما هم همون خوزستان میشیم، قصد دارم ی موسسه اموزشی،سرگرمی برای مادران و کودکان ب ...

اینجا که خییییلییی نیاز داره به نظرم واقعا جواب میده...چون واقعا نیاز داره به جایی که بچه ها بتونن ی جایی خارج از فضای خشک کلاسی تو جای شاد و کودکانه ای استعداداشونو پیدا کنن و پرورش بدن..موفق باشید