2777
2789

عزیزان یزدی میخوام بیام یزد برای کلینیک پوست میدان مارکال کوچه روشن اونجا لیزر کنم صورتمو که جای جوشام بره. کسی تجربه ای داره از اونجا که کدوم دکترش بهتره؟ دکتر اکابری گفتن و قانعی اونجا هستن.کدوم بهترن؟

یاد خدا آرام کننده دلها

من 12 سال پیش رفتم پیش اکابری بیشعور گفتم خال کنار لبم جراحی کن گفت نه با لیزر درست میکنم اون موقع 10 تومن گرفت لیزر کرد بعد مدتی خالم باز در امد اونم قهو ای رنگ یه دونه هم مستقیم همون خال زد کنار چونم ...بعدها دوباره رفتم پیش دکتر پوست شیراز گفت اصلا نباید لیزر میشده خال هایی که برجسته هستند فقط جراحی،دیگه شما دست به این خال بزنی چون خراب کرده همه جا صورتت ریشه میکنه ...خدا خیرش نده 

همون سال خاهرم رفته بود دکتر دیکه جراحی کرد عالی من بدبخت اسیر شدم دیگه هیچ دکتری دست نمیزنه بهش 

حالا بقیه کاراش نمیدونم این بود لیزر یه خال ساده 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 12 سال پیش رفتم پیش اکابری بیشعور گفتم خال کنار لبم جراحی کن گفت نه با لیزر درست میکنم اون موقع 1 ...

وای چه بد توی دوراهی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم. نمیشناسم هیچکدومو. مرسی گفتی

یاد خدا آرام کننده دلها
وای چه بد توی دوراهی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم. نمیشناسم هیچکدومو. مرسی گفتی

والا الان نمیتونم قضاوت الکی کنم شاید عالی باشه ....باید کاراش ببینی مزیضش و ببینی همین جور الکی نیای 

خاهر شوهر من شیراز بود کلا لیزر کرده بود صورتش جای جوشاش سوراخ سوراخ بود الان میگن عالی شده قدیم من ندیده بودمش منم یه لک کوچیک داشتم خاستم لیزر کنم اما نه بهم گفت کجا رفته و نه جا خوب پیدا کردم دیکه بیخیال شدم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
والا الان نمیتونم قضاوت الکی کنم شاید عالی باشه ....باید کاراش ببینی مزیضش و ببینی همین جور الکی نیا ...

ممنون آخه نمیتونم برم بشینم مریضاشو ببینم من شهرستانم باید زودم برگردم بچه کوچیک دارم واسه همین تاپیک زدم از تجربیات استفاده کنم. منم صورتم منافذ باز داره .گفتن لیزر فرکشنال جواب میده

یاد خدا آرام کننده دلها
ممنون آخه نمیتونم برم بشینم مریضاشو ببینم من شهرستانم باید زودم برگردم بچه کوچیک دارم واسه همین تاپی ...

همون جا چرا یه دکتر خوب پیدا نمیکنی ؟

شهر ما هزینه اش خیلی خیلی زیاده. بعدم دکتر خوب من ندیدم اصلا. همه فقط دنبال پول هستن

چی بگم عزیزم شما بخای یزد بری لااقل کانال اینستاگرام بگرد کاراشون ببین بعد با اطمینان انجام بده که خدا نکرده بدتر نشه