2777
2789
عنوان

پوستم کدر شده چه کنم

773 بازدید | 28 پست

دوستان دو شیفت سرکارم از 7/30 تا 20 حس میکنم پوستم شاداب نیست کدر شده چکرکنم شفاف بشه درضمن جوش زدم

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ضدآفتاب یا پنکک ارزون میزنی،سرب دارن،سیاه میکنن پوست تو،ضدآفتاب oil free,بزن،روش پنکک گرون که گیاهی باشی،مث پوپا،ایزادورا،و هر شب صورتت رو با دستمال مرطوب اول پاک کن،بعد صابونactivex,بزن،جوشهات خشک میشن و صورتت سفید و شفاف،بعد شستشو مرطوب کنندهQV,یا گلایسیمد آلمانی هست بزن 

خداقوت.چقد سخته اینجوری.شغلتون چیه؟عزیزم از خستگیه

مرسی سونوگرافی سرکارم اره خسته که زیاد میشم کم خوابی از یه طرف و بیمارا از یه طرف دیگه

حتما ضدآفتاب یا پنکک ارزون میزنی،سرب دارن،سیاه میکنن پوست تو،ضدآفتاب oil free,بزن،روش پنکک گرون که گ ...

فقط ضدآفتاب میزنم درموبای پنکیکم نمیزنم

حتما از درونت . سودات زیاد شده . یا کبدت خوب کارنمیکنه. یا بیخوابیه . 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه