2777
2789
عنوان

کنکوریای نظام قدیم.یه لحظه

170 بازدید | 21 پست

برای ثبت نام کنکورتون آیا چیزی وجود داشت که مشخص بشه شما نظام قدیم هستید یا خیر؟

آخه من شنیدم کنکور نظام جدید و قدیم باهم فرق داره.

ممنون میشم جوابمو بدید‌.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گلم

تا چند سال میخواد ادامه داشته باشه این تفاوت کنکور نظام قدیم و جدید؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
از اونجا ک پدرم دبیر بهشون فعلا اعلام کردن سه سال اما قطعی نیست

خدا کنه ۳ سال باشه.چون امسال که هیچ.

آخه من سال بعد تلاش جدی باید بکنم واسه قبول شدن

تا چند سال میخواد ادامه داشته باشه این تفاوت کنکور نظام قدیم و جدید؟

نظام قدیم ؟

مگه هنوز هم میپرسن؟

منظورت از قدیم یعنی ۲۰ سال پیش؟

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
نظام قدیم ؟ مگه هنوز هم میپرسن؟ منظورت از قدیم یعنی ۲۰ سال پیش؟

نه بابا

نظام قدیم اونایی هستن که کلاس ۶ نداشتن.

جدید هم اونایی هستن که کلاس ۶ رو داشتن.

کل کتاباشونم قاطی پاتی و درهم هستش و باهم فرق دارن این دو نظام.

فکر کنم دیگه امسال همه جدیدن قبلاا که میخاستم ثبت نام کنن اینو گفتن منصرف شدم. اخه من دولتی میرم بای ...

نه بابا.

پس اونایی که سال ۹۷ قبول نشدن الان کنکور نمیدن!!!

۹۸ که مطمعنم فرصت هست.۹۹ و سال ۱۴۰۰ هم آموزش پرورش گفته کنکور های این دو نظام رو جدا برگزار میکنه

نه بابا نظام قدیم اونایی هستن که کلاس ۶ نداشتن. جدید هم اونایی هستن که کلاس ۶ رو داشتن. کل کتابا ...

اهااا😂😂😂

اخه دوره ی ما هم مسخره بازی در اورده بودن تازه پیش دانشگاهی مد شده بود

تا ۱۱ میخوندیم میرفتیم پیش دانشگاهی

بهمون میگفتن نظام جدید😅

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
اهااا😂😂😂 اخه دوره ی ما هم مسخره بازی در اورده بودن تازه پیش دانشگاهی مد شده بود تا ۱۱ میخوندیم ...

چه جالب..آره یادمه عمه ی منم درگیر این نظام جدید و قدیم بود.جقدرم درس خوند ولی به هیچ جایی نرسید😂

اهااا😂😂😂 اخه دوره ی ما هم مسخره بازی در اورده بودن تازه پیش دانشگاهی مد شده بود تا ۱۱ میخوندیم ...

آموزش پرورش هم بیکاره.یبار پیش دانشگاهی رو میزاره.یبار برمیداره

یبار کلاس۶ میزاره یبار برمیداره.

یبارم پنجشنبه هارو تعطیل اعلام میکنه یبارم میاد میگه پنجشنبه ها باید بیایید مدرسه😥