2777
2789
عنوان

ایده خوب میخوام

142 بازدید | 12 پست

سلام

شب بخیر 

من میخوام با توجه به اینکه برندها تو ایران جمع شدن برم چندوقت یکبار از ترکیه جنس بیارم

ایده بدین چیا بیارم خوبه

تی شرت

شلوار جین

کفش

تاپ

کیف

ممنون میشم نظر بدین ایده بدین

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

اگه میخوای انلاین بفروشی چیزایی بیار که نیاز به پرو نداره

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوازم ارايشياش و رنگ موهاش عاليه

خوراكي هم خيلي خوبه مثل نوتلا يا كاكائوهاي ديگشون واقعا خوشمزس

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
کیف خوبه اکسسوری خوبه

نه اكسسوري زياد خوب نيس

كيف هم اگه قيمتاشون مناسب بود بيار

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻

من تركيه موهامو رنگ كردم تا يسال رنگش تغيير نكرد عالي بود حتي بعدش موهام ديگه نريخت

اسم رنگش نوكس بود اگه پيدا كردي بيار به منم خبر بده بخرم

گلم شما کارتونو راه اندازی کردین؟؟

منم مثه شما شاغلم ۳روز در هفته میرم شرکت و بقیه روزا رو تو خونه اینترنتی فروش میکنم...من همسرم وارد کننده پوشاک و لوازم بهداشتی و ادوکلن از چین و بنگلادش هس میخوام خودم هم تو خونه فروش کنم شما برای جذب مشتری چیکار میکنین ؟؟