2777
2789
عنوان

بااین که امپول اچ سی جی زدم تخمک ازاد نشده تبدیل به کیست شده خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 6365 بازدید | 34 پست
سلام.منم همین مشکل و داشتم به من اچ دی داد خودمم هرشب راس یه ساعت خاص دم کرده ی رازیانه خوردم همون م ...

راستی اچ دی چیه..اگه کار دیگه ای هم کردی ولسه کمک ب بارداریت ممنون میشم بگی عزیزدلم😔

انشالله خداواست حظش کنه

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اچ دی چیه..اگه کار دیگه ای هم کردی ولسه کمک ب بارداریت ممنون میشم بگی عزیزدلم😔 انشالله خداوا ...

اچ دی قرص ضد بارداریه از ال دی قویتره واسه برطرف شدن کیستم داده بود.دمنوش رازیانه هم خیلی به فعالیت تخمدان کمک میکنه و قرص ویتاگنوس که بهتر از رازیانه هم هست.هرچی دکترت گفته انجام بده در کنارش از روشهای طب سنتی هم استفاده کن.البته بدن افراد متفاوته شاید تو با روش دیگه ای زودتر نتیجه بگیری ولی واسه من همون عسل و سیاهدانه که واسه رشد تخمکه و دم کرده ی زعفران واسه آزاد شدن تخمک عالی بودن.

البته همونطور که گفتم از شهید هادی و شهید سامانلو حاجت گرفتم شاید اصلا کمک این دوتا شهید بوده.اول 1000صلوات واسه این دو عزیز و حضرت زهرا س بفرست بعد به حضرت زهرا قسمشون بده کمکت کنن.بعد ازبارداری براشون سوره یاسین بخون و براشون خیرات بده.با اعتقاد نذر کن واقعا خیلی کمک میکنن.

ممنونم از دعات ،ان شاءالله خدا به شما و همه ی آرزومندا نی نی های سالم و صالح بده.آمین

سلام راست میگن این خانوم قرص ویتاگنوس درکنار متفورمین روزی دوتا سه تا عالیه واسه آزادسازی

منم هرماه باوجوداچ سی جی تخمک آزادنمیشد ولی اینماه بامصرف اینا قبل اچ سی جی وتوروز۱۲ آخرای شب آزادشد وفرداشت ترشحات معروف تخمک گذاری اومدحالا میرم سونولایکم کنین خبرشو بدم احتمالا مایع آزاد دارم