2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه میشه لطفا بیاین

73 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

دخترعموی عزیزم تازگی باردار شده و چون اولین تجربش هست خیلی نگرانه و چون کاربر نینی سایت نیست از من خواست بجاش سوال بپرسم 

سوالایی ک دارم جواب اکثرش تو نت هست ولی استفاده از تجربیات شما خیلی موثر تره

متاسفانه پزشک خودش هم بی حوصله هستن و هم همزمان 3 نفر رو باهم ویزیت میکنن امکانش نیست ک از ایشون سوالاشو بپرسه

اول اینکه مصرف چه مواد غذایی یا سبزیجات یا داروهایی براش خطرناکه چون بعضی از مواد غذایی مثل زعفرون منجر ب سقط میشه لطفا اگه این لیست خوراکی های ممنوعه رو میدونین بگین

دوم اینکه برای با هوش شدن و زیبایی بچه چ چیزایی مصرف کنه

سوم اینکه چ کار هایی پر خطره مثلا ورزش شنا یا رانندگی یا سفر یا رابطه با همسرش واسش خطرناکه؟پزشکشون گفتن ک بارداریش کاملا طبیعیه و از نوع پر خطر نیست

داروهای سرماخوردگی یا استامینوفن چطور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد غذايي كه ويتامين A دارن واسشون خوب نيست

مثل آويشن- هويج - عسل- زعفرون- گل گاوزبون-دل و جگر گوسفند- گوشت گاو و گوساله. 

اگه بارداريشون طبيعيه ميتونن رابطه داشته باشن

ورزش هاي سنگين و كارهاي سنگين اصلا خوب نيست

پله بالا پايين كردن ضررداره 

براي هوش وزيبايي هم من خودم براي بچم قرآن ميخوندم زياد و تاثيرشو ديدم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
مواد غذايي كه ويتامين A دارن واسشون خوب نيست مثل آويشن- هويج - عسل- زعفرون- گل گاوزبون-دل و جگر گوس ...

ممنون از لطفتون  

وااای یعنی جگر واسش ضرر داره؟؟برای کم خونیش جگر مصر میکنه

دارو براي تهوع دكتر من فقط دميترون داد

و براي سر درد استامينوفن ٣٢٥ 

در مورد سفر رفتن هم هر موقع قصد سفر داشتن از دكترشون بايد بپرسن

همچنين اگر بعد رابطه با همسرشون دچار لكه بيني شدن حتما به دكترشون بگن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ممنون از لطفتون     وااای یعنی جگر واسش ضرر داره؟؟برای کم خونیش جگر مصر میکنه

بله جگر سقط مياره متاسفانه

راستي زرشك و آب زرشك هم مصرف نكنه ماهاي اول 

ممنون خانومی

خواهش ميكنم عزيزممم

انشاءالله اين دورانو بسلامت پشت سر بزاره

خواهش ميكنم عزيزممم انشاءالله اين دورانو بسلامت پشت سر بزاره

ممنون 

انشالله نی نی شما هم ب سلامتی بزرگ شه همیشه باعث خوشحالیتون باشه خدا شمارو واسش حفظتون کنه ممنون ک با حوصله راهنمایی کردین