2777
2789
عنوان

حوصله مادرشوهرمو ندارم...

831 بازدید | 23 پست

دیروز چون شوهرم سرکار بود قرار شد امروز بریم بیرون. حالا شوهرم زنگ زده میگه سالگرد ازدواج مامانمه شام درست کن بریم پارک

خیلی اعصابم خورده خیلی. چون مامانش پولامونو بالا کشید. انتظار داره واسش جشن هم بگیرم. 

خیلی ازشون بدم میاد. میدونم که اصلا بهم خوش نمیگذره. 

مسئله شام نیست. مسئله اینه که اونا خیلی پرو ان

اگه کسی مثلا شوهرم یا برادر شوهرم به خواهرشوهرم بگن میایم خونتون. سریع مادرشوهرم میگه. گناه داره بچم تو این گرونی. حالا خودشو واسه سالگرد ازدواج خودش دعوت میکنه. 

بدم میاد ازش

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با ی سیاستی ب شوهرت میکفتی امشبو تنها بریم جون دیروز نرفتیم بعد ی شب دیگه مادرتو دعوت میکنیم

شوهرم مهمون نوازه.‌بگم هم فایده نداشت. خیلی سخته  کسی که ازش متنفری رو شام دعوت کنی.

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

سیاست میاستو این وقتا بذار کنار ، قاطی کن بابا ، ولشون کن با شوهرت دعوا کن اصلا ، بگو یعنی چی ؟ من واسه این جشن بگیرم زن گنده ، خودت تنها برو ، گور بابای هرچی مادرشوهره عقده ایه 

شوهرم مهمون نوازه.‌بگم هم فایده نداشت. خیلی سخته  کسی که ازش متنفری رو شام دعوت کنی.

میدونم عزیزم منم وضعیتم اینجوریه ولی کاریش نمیشه کرد حالام ب شوهدت غر نزن و مهنونی رو برگزار کن .بیخیال

خدایا شکرت