2777
2789
عنوان

باردارا بیایین یه لحظه😭

338 بازدید | 10 پست

من تو۷هفته هستم از دیشب شکمم حالت سفتی پیدا میکنه دست میزنم بهش اونقد نیست سفت ولی احساس سفتی از درون میکنم خیلی ترسیدم خطرناکه؟چیکار کنم؟

فردا اولین سونو باید برم

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عيبي نداره عزيزم طبيعي نفخ شديد كردي 

خطرناک نیست؟اره فک کنم دیشب فلافل خوردم نفخ کردم 

ولی خیلی ترسیدم

😐😐😐😐طبيعيه  خدايي ترسيدي؟ براهمه همونطوريه زير شكم سفت ميشه

اره اخه نمیدونی چه جوریه برای شماهم بود برامن تقریبا کل شکمم هست

آره بابا چیزی نیست منم اگه غذای سنگین یا زیاد بخورم اینطوری میشم

وای ممنونم از دیشب اینقد نگران بودم گفتم صب خوب میشم صبم بیدار شدم دیدم بازم اون حالت دارم 

دعاکنید بارداری راحتی داشته باشم سالم بیاد بغلم

عزیزم توی تا‌پیکای قبلیت دیدم که گفتی با دوفاستون لکه بینی داشتی، چه روزی از دوره ت بود؟ من ۲۶ سیکلم لکه بینی دارم، دو روزه قطع کردم دوفاستونو، ۱۰ شبم خوردم، یعنی امکانش هست باردار باشم؟

عزیزم توی تا‌پیکای قبلیت دیدم که گفتی با دوفاستون لکه بینی داشتی، چه روزی از دوره ت بود؟ من ۲۶ ...

سلام عزیزم من با مصرف دوفاستون لکه بینی داشتم که بی بی گذاشتم متوجه سدم باردارم 

اگه قط کردی احتمالا داری پریودمیشی اما اگه ماه های قبل مصرف کردی لکع بینی نداشتی انشاءلله بارداری 

یه بی بی بزن انشاءلله نی نی داری