2777
2789
عنوان

چهره خوب +اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست

اولا که ممکنه ده کیلو به چشم نیاد واقعا. مثلا طرف استخوناش درشت باشن. با وجود اضافه وزن کمرش باریک (نه حالا به اون صورت ولی) باشه و منحنی های بدنش معلوم باشه.

البته شخصیت آدمها به چاقی و لاغری نیست ولی انسان کلا ظاهر بین هست و وقتی ظاهر متناسبی داشته باشیم اولین قدم رو خوب اومدیم حالا تا بقیش 

ولی من خودم از خانمهایی که از چاقی غبغب دارن رو نمی تونم درک کنم واقعا

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه عکس بده ببینیم چجوریه

عکس نمی خواد اخه خودم کاملا راصیم از چهرم .تو سبک صورت خودم خوبم ولی اصافه وزن رو مخمهههه و برام عجیبه چطور چیزی انقدر رو مخه ادمه و ادم راجبش تلاش نمی کنه

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
خیلی سخته نه؟

اصلا گرسنگی نمیکشی اصلا ها 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بعضی توپول ها بانمک هستن مثل نیلوفر بفرمائید شام ولی اگه اضافه وزن تو شکم و پهلو باشه فقط ، به نظرم ...

منم میگن بهت میاد ولی خودم حالم بهم میخوره

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
رژیمم ۷ روزس روز اول فقط میوه ها بجز انبه و انگور و موز روز دوم فقط سبزیجات بجز سیب زمینی روز سوم ...

میدونی چند بار رزیم گرفتم ولی من مدلم اینجوریه ۴۰ کیلو هم بشم باز بخورم چاق میشم باید تا اخر عمرم رعایت کنم تا وزنم درست بمونه

واقعا؟ چقدر عالی کم کردی شما؟

من۸ کیلو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
میدونی چند بار رزیم گرفتم ولی من مدلم اینجوریه ۴۰ کیلو هم بشم باز بخورم چاق میشم باید تا اخر عمرم رع ...

ایییی😐

من خودم به هیکل ادمها بیشتر دقت میکنم شاید چون خودمم اینجوری ام چهرم خوبه ولی از هیکلم اصلا راضی نیس ...

منم دقیقا 

زومم رو هیکل چهره نهایت با ارایش اکی میشه 

یه زمانی خیلی خوب رژیم میگرفتم  غذا خوردن برام مهم نبود اصلا میل به شیرینی جات نداشتم ،از شیرینی های خامه ای خوشم نمیومد همش خامشو میزدم کنار الان عاشقش شدم